Asiakkuusneuvoja/-asiantuntija
Pohjois-Karjalan Osuuspankki

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 12.1.2022

Etsimme vakituisiin työsuhteisiin asiakkuusneuvojia/-asiantuntijoita laaja-alaiseen ratkaisumyyntiin.

 

Asiakkuusneuvoja/-asiantuntija, OP Pohjois-Karjala

 

Hoidat asiakaskohtaamisia kaikissa kanavissa asiakkaan asumisen palveluihin liittyvissä tarpeissa ja päivittäispalveluiden parissa. Pääasiallinen työntekopaikkasi on Lieksan konttorillamme. 

 

Itseohjautuvassa työskentelytavassa toimintamme keskiössä ovat entistä vahvemmin asiakkaidemme tarpeisiin vastaaminen. Toimintatapamme ja kulttuurimme tukee erinomaista työntekijäkokemusta. 

 

Me tarjoamme
Tarjoamme sinulle haasteellisen ja itsenäisen tehtäväkokonaisuuden osaavassa työyhteisössä ja mahdollisuuden kehittää finanssialan osaamistasi. Tärkein päämäärämme on ratkaista asiakkaidemme tarpeet laadukkaasti ja kattavasti varmistaen asiakkaan tyytyväisyyden. Saat tässä tehtävässä ympärillesi innostavan ja kannustavan tiimin sekä ammattilaisten tuen ja toivomme työyhteisöön sinusta positiivista, iloista ja vastuullista tekijää. Pankillamme on käytössä erinomaiset henkilöstöedut pankki- ja vakuutuspalveluissa sekä hyvinvoinnissa.

 

Tehtävässä menestymisen eväät
Haemme henkilöitä, joilla on kokemusta asiakaspalvelutyöstä sekä innostusta myyntityöhön. Hallitset, organisoit ja priorisoit työtäsi tehokkaasti. Tartut rohkeasti uuteen, mutta et vierasta rutiinejakaan. Sinulla on ystävällinen ja ihmisläheinen ote sekä vahvat vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot. Haluat luoda jokaisen asiakkaan palvelukokemuksesta mieleenpainuvan. Roolissa korostuu itseohjautuvuus, hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot sekä innostus aktiiviseen myyntityöhön. Paineensietokykysi on loistava muuttuvassa ja hektisessä työssä.

 

Kiinnostuitko?
Lisätietoja saat myyntijohtaja Marja-Leena Näätäseltä p. 050 5504178, marja-leena.naatanen@op.fi. Kerro meille itsestäsi ja osaamisestasi lähettämällä hakemuksesi ja ansioluettelosi www.op-careers.fi -sivuston kautta viimeistään 31.1.2022. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana, joten haethan tehtävää mahdollisimman pian.


Finanssialalla luottamus ja vastuullisuus ovat toimintamme perusta, minkä vuoksi tehtävään valittavalta henkilöltä tarkistetaan luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetetään huumausainetesti ja terveyskysely.  


OP Ryhmä on Suomen johtava finanssiryhmä ja alan digitaalisen muutoksen suunnannäyttäjä. Olemme asiakkaidemme omistama, finanssialan suurin työnantaja Suomessa. Ryhmässämme työskentelee yli 12 000 alan ammattilaista, ja tuotamme sekä kehitämme pankki-, varallisuudenhoito-, vakuutus- ja terveydenhoitopalveluita yli neljälle miljoonalle asiakkaallemme. Lisätietoa OP:sta työnantajana ja kaikki avoimet tehtävämme löydät osoitteesta www.op-careers.fi. 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1551192
  • Tehtäväalue: Pankki ja rahoitus
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Lieksa