Asiakkuusneuvoja/-asiantuntija
Tampereen Seudun Osuuspankki

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 22.7.2021

Haemme nyt yritysten maksuliiketiimiin

Asiakkuusneuvojaa/-asiantuntijaa

Asiakkuusneuvojana/-asiantuntijana huolehdit osaltasi siitä, että yritys- ja yrittäjäasiakkaillamme on parhaat ja heille soveltuvimmat pankkipalvelut käytössään. Pääpaino tehtävässä on yritysten päivittäisten maksuliikepalvelujen myynnissä ja palveluiden opastuksessa. Kohtaat työssäsi yritystoimintaa aloittavia ja toimivia yrityksiä toiminimiyrittäjistä osakeyhtiöihin. Myyt kokonaisvaltaisia maksuliikeratkaisuja ja huolehdit myös yrittäjien henkilökohtaisista pankkiasioista. Hoidat asiakkuuksia, et vain asiaa. Asenteesi on, että minä hoidan kerralla kuntoon.

Me tarjoamme

Tarjoamme sinulle haasteellisen ja itsenäisen tehtäväkokonaisuuden osaavassa työyhteisössä ja mahdollisuuden kehittää finanssialan osaamistasi voimakkaasti kehittyvässä ympäristössä. Tärkein päämäärämme on ratkaista asiakkaidemme tarpeet laadukkaasti ja kattavasti.

Henkilöstötyytyväisyytemme on tutkitusti korkea, joten ympärillesi saatkin innostavan ja kannustavan tiimin sekä ammattilaisten tuen. Monipuolisten henkilöstöetujemme lisäksi pystymme isona ja kehitysmyönteisenä talona tarjoamaan kehittymisellesi monia mahdollisuuksia.

Mitä odotamme sinulta

Odotamme sinulta kokemusta päivittäisten pankkipalveluiden myynnistä ainakin henkilöasiakaspuolelta sekä aktiivista, itsenäistä ja vastuullista työskentelytapaa. Olet joustava ja yhteistyökykyinen, asiakkaiden tyytyväisyyteen panostava tiimipelaaja. Sinulla on halu oppia uutta ja kehittyä työssäsi laaja-alaiseksi osaajaksi.


Tästä eteenpäin

Lisätietoja tehtävästä antaa maksuliiketiimin johtaja Marita Vanhatalo, perjantaina 23.7. klo 10-11 ja tiistaina 27.7. klo 15-16, puh. 050 595 2559. Jos onnistuimme jo vakuuttamaan sinut, lähetä hakemuksesi meille mahdollisimman pian OP:n nettisivujen https://op-careers.fi kautta, mutta viimeistään 8.8. – tutustumme hakijoihin jo hakuaikana.

Finanssialalla luottamus ja vastuullisuus ovat toimintamme perusta, minkä vuoksi tehtävään valittavalta henkilöltä tarkistetaan luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetetään huumausainetesti ja terveyskysely.

OP on Suomen johtava finanssiryhmä ja alan digitaalisen muutoksen suunnannäyttäjä. Olemme asiakkaidemme omistama, finanssialan suurin työnantaja Suomessa. Ryhmässämme työskentelee yli 12 000 alan ammattilaista, ja tuotamme sekä kehitämme pankki-, varallisuudenhoito-, vakuutus- ja terveydenhoitopalveluita yli neljälle miljoonalle asiakkaallemme.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1478881
  • Tehtäväalue: Pankki ja rahoitus
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Tampere
  • Lisätietoja antaa: Marita Vanhatalo, perjantaina 23.7. klo 10-11 ja tiistaina 27.7. klo 15-16, puh. 050 595 2559