Asiakkuusneuvoja/-asiantuntija
OP Tampere

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 9.7.2021

OP Tampere on yksi Suomen suurimmista Osuuspankeista ja toimialueensa johtavia pankkeja. Toimintamme perustuu vakaalle arvopohjalle, ihmisläheisyyteen, vastuullisuuteen ja yhdessä menestymiseen. Asiakasliiketoimintamme on noin 9 miljardia euroa, ja palvelemme asiakkaitamme noin 270 ammattilaisen voimin. OP Tampere on monin tunnustuksin palkittu ja henkilökuntansa arvostama työpaikka. Olemme ylpeitä siitä, että meillä puhalletaan yhteen hiileen

 

Haemme asiakkuusneuvojaa/-asiantuntijaa OP Tampereen Neuvontapalveluihin
 
Tehtävänäsi on palvella omistaja-asiakkaitamme digitaalisesti sekä hoitaa päivittäisten pankkipalvelujen taustatöitä. Kohtaat asiakkaita pääasiassa puhelin- ja verkkokanavassa, mutta tarvittaessa myös kasvotusten. Autat asiakkaita päivittäispankkipalveluihin liittyvissä kysymyksissä, säästämisen ja sijoittamisen asioissa sekä opastat digitaalisten palveluidemme käytössä. 

Asiakkuusneuvojana/-asiantuntijana pääset työskentelemään monipuolisesti päivittäisten raha-asioiden parissa; hoidat erilaisia asiakkaiden yhteydenottopyyntöihin sekä myynnin tukeen liittyviä tehtäviä. Olet avainasemassa kohdatessasi asiakkaita palvelukanavissamme, joten vastuuta tehtävästä ei puutu. Kohdatessasi päivittäin asiakkaita, olet pankkimme kasvot ja tärkeä osa tiimiämme. Asiakkaan odotusten ylittämisessä tukenasi on osaava työyhteisö ja pankkimme hyvät palvelut. Olet valmis tarttumaan työhön tarpeen mukaan kaikissa OP Tampereen toimipisteissä – suomen kielen lisäksi ainakin englanniksi. 
 
Mitä odotamme sinulta

Roolissa korostuu aktiivisuus ja erinomaisen palvelukokemuksen tuottaminen asiakkaalle. Otat rohkeasti vastaan haasteita, olet myyntihenkinen, oma-aloitteinen sekä ymmärrät asiakaskohtaamisen merkityksen. Tehtävässä toimit eri asiakaspalvelukanavissamme sujuvasti eivätkä uudet tilanteet pysäytä sinua vaan ratkaiset ne positiivisella asenteella ja hyvällä pelisilmällä. Viihdyt aidosti asiakastyössä ja sinulle on luontaista opastaa asiakkaita heidän tarpeensa etusijalla. Asenne ratkaisee, mutta eduksesi on kokemus asiakaspalvelu- ja myyntityöstä, tehtävään soveltuva tutkinto ja APV1 -tutkinto. Me etsimme erityisesti sinua, joka haluat uran finanssialalta – parhaassa tapauksessa olet pidempiaikainen työkaverimme.


Tämän me lupaamme sinulle

Oletpa jo urasi finanssisektorilla aloittanut tai sellaista suunnittelemassa, tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittyä alan ammattilaiseksi. Pääset työskentelemään kehitysmyönteisessä työpaikassa, jossa on mahdollista jatkaa uraa finanssialan huipulle. Henkilöstötyytyväisyytemme on tutkimusten mukaan korkea, ja saat tehtävässä ympärillesi innostavan ja kannustavan tiimin sekä ammattilaisten tuen. 

 

Lisätiedot ja hakuohjeet

Lisätietoja antavat asiakkuusjohtaja Marja-Leena Kolkkinen, soittoajat 13.7. klo 11-12 ja 15.7. klo 16-17 sekä pankinjohtaja Jani Eenola, soittoaika 22.7. klo 10-11, puh. 050 306 6761.

Jos onnistuimme jo vakuuttamaan sinut, lähetä hakemuksesi urasivustomme kautta mahdollisimman pian, mutta viimeistään tiistaina 3.8. 

Finanssialalla luottamus ja vastuullisuus ovat toimintamme perusta, minkä vuoksi tehtävään valittavalta henkilöltä tarkistetaan luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetetään huumausainetesti ja terveyskysely.  

 

OP Ryhmä on Suomen johtava finanssiryhmä ja alan digitaalisen muutoksen suunnannäyttäjä. Olemme asiakkaidemme omistama, finanssialan suurin työnantaja Suomessa. Ryhmässämme työskentelee yli 12 000 alan ammattilaista, ja tuotamme sekä kehitämme pankki-, varallisuudenhoito-, vakuutus- ja terveydenhoitopalveluita yli neljälle miljoonalle asiakkaallemme. Lisätietoa OP:sta työnantajana ja kaikki avoimet tehtävämme löydät osoitteesta www.op-careers.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1475061
  • Tehtäväalue: Pankki ja rahoitus
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Tampere