Asiakkuusneuvoja/-asiantuntija
Keski-Pohjanmaan Osuuspankki

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 16.6.2021

OP Keski-Pohjanmaa on OP Ryhmään kuuluva asiakkaidensa omistama täyden palvelun pankki. Palvelemme asiakkaitamme n. 80 ammattilaisen voimin kolmessa täyden palvelun konttorissamme Kokkolassa, Ylivieskassa ja Kalajoella sekä neljässä kohtaamispaikassa Evijärvellä, Teerijärvellä, Kälviällä ja Lohtajalla.

 

 

Etsimme Kokkolaan asiakkuusneuvojaa/-asiantuntijaa henkilöasiakasrahoituksen pariin.

 
Asiakkuusneuvoja/-asiantuntija

 


Tehtävästä
Toimit osana pankin henkilöasiakasliiketoimintaa ja tehtävänäsi on löytää parhaat kokonaisratkaisut asiakkaillemme. Kohtaat asiakkaita kaikissa kanavissa eli konttorissa, puhelimessa ja verkossa. Työssä menestyminen edellyttää sinulta asiakaslähtöistä ajatusmaailmaa, myyntihenkistä työskentelytapaa sekä hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja.

 

Sinusta
Odotamme aikaisempaa kokemusta pankkityöstä, erityisesti rahoituksen tehtävistä. Sujuva ruotsin kielen taito katsotaan eduksi. Edellytämme erinomaisia vuorovaikutustaitoja sekä taitoa toteuttaa asiakaslähtöisiä ratkaisuja myyntityössä. Joustavuus, oma-aloitteisuus ja vastuullisuus mahdollistavat ensiluokkaisten asiakaskokemusten toteuttamisen. Kaupallinen tai muuten tehtävään soveltuva koulutus antaa hyvät valmiudet työssä menestymiselle.


Tarjoamme sinulle
Sinua odottaa mielenkiintoinen työ kehittyvässä ja osaavassa työympäristössä. Tässä tehtävässä pääset näkemään ja kokemaan rahoitusalaa laaja-alaisesti. Yrityskulttuurimme ja arjen tekemisen ytimessä ovat arvot – ihmisläheisyys, vastuullisuus ja yhdessä menestyminen. Saat meiltä luonnollisesti myös pankkimme ja koko OP Ryhmän erinomaiset henkilöstöedut. Tehtävä on vakituinen, ja tarkempi nimike ja tehtävänkuva muotoutuvat osaamisesi mukaan. Tehtävä voidaan täyttää myös ennen määräaikaa, mikäli sopiva tekijä löytyy.


Tervetuloa mukavaan porukkaamme!  


Lisätiedot ja hakuohjeet
Haluatko tietää lisää meistä ja tehtävästä? Lisätietoja antavat asiakkuusjohtaja Ilkka Huhta, puh. 040 631 6108 (14.6 -16.7.2021) tai pankinjohtaja Jaana Lillia (19.7- 8.8.2021, puh. 050 345 5873. Tavoitat meidät parhaiten arkisin klo 9.30-16.30.


Haluamme kuulla sinusta! Lähetäthän ansioluettelosi ja hakemuksesi viimeistään 8.8.2021 osoitteessa op-careers.fi. Kerro meille, miksi olisit oiva valinta!


Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkistetaan luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetetään huumausainetesti ja terveyskysely.
 

OP on Suomen johtava finanssiryhmä ja alan suurin työnantaja Suomessa. OP:n muodostavat yli 140 itsenäistä osuuspankkia ja niiden omistama keskusyhteisö OP Osuuskunta tytär- ja lähiyhteisöineen. Meillä työskentelee yli 12 000 finanssialan ammattilaista.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1467647
  • Tehtäväalue: Pankki ja rahoitus
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Kokkola