Asiakkuusneuvoja/ -asiantuntija
Vaasan Osuuspankki

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 28.4.2021

Oletko asiakaspalvelun ammattilainen, joka haluaa auttaa turvaamaan asiakkaidemme talouden tarjoamalla heille parhaat säästö- ja sijoitusratkaisut? Haluatko olla osa upeaa työyhteisöämme, jossa arvostamme ihmisläheisyyttä, vastuuntuntoa ja menestystä?

 

Haemme Vaasan Osuuspankin säästämisen ja sijoituksen tehtäviin Asiakkuusneuvojaa/ -asiantuntijaa.


Asiakkuusneuvoja/ -asiantuntija, OP Vaasa


Tulet olemaan tärkeä osa työyhteisöämme ja työskentelemään meille tärkeimmän ja arvokkaimman asian äärellä, eli asiakkaidemme parissa. Odotamme sinulta laaja-alaista ratkaisumyyntiä henkilöasiakkaiden säästämisen- ja sijoituksen palveluihin liittyen sekä kokonaisvaltaista asiakaspalvelua kaikissa kanavissa. Sinun työpisteesi tulee olemaan Maalahden ja Närpiön konttoreissa sekä Vaasan pääkonttorissa. Huolehdit asiakkaidemme talouden vaurastuttamisesta ja turvaamisesta ja tarjoat heille parhaiten sopivat ratkaisut sekä ainutlaatuisen asiakaskokemuksen. Kohtaat asiakkaamme ammattimaisesti niin kasvokkain, verkon kautta kuin puhelimitsekin. 


Muutama sana meistä
Vaasan Osuuspankki on johtava paikallispankki Pohjanmaan rannikkoalueella. Pankissamme työskentelee 90 pankkialan ammattilaista 5 konttorissa, Närpiöstä Uuteenkaarlepyyhyn. Asiakkaita meillä on yli 50 000, joista yritysasiakkaita lähes 5 000. Toimintamme perustuu meille tärkeisiin arvoihin: ihmisläheisyyteen, vastuullisuuteen ja yhdessä menestymiseen.

 

Me tarjoamme sinulle?
Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtäväkokonaisuuden osaavassa työyhteisössä ja mahdollisuuden kehittää itseäsi finanssialan ammattilaisena. Pääset luonnollisesti osaksi OP Ryhmän ja myös oman talomme monipuolisia, kilpailukykyisiä henkilöstöetuja.


Toivomme sinulta
Edellytämme sijoitusmarkkinoiden tuntemista sekä omakohtaista kiinnostusta sitä kohtaan. Edellytämme APV1-tutkintoa tai valmiutta suorittaa tutkinto. Olet lisäksi ehtinyt jo kartuttaa työkokemustasi asiakaspalvelu- tai myyntitehtävissä.  Olet myyntihenkinen, tuloshakuinen, ja haluat aina varmistaa parhaan mahdollisen asiakaskokemuksen. Sinulla on valmiutta kohdata asiakas eri kanavissa hänelle sopivana aikana. Teet työtä itsenäisesti, mutta samalla saumattomasti yhteistyössä Vaasan Osuuspankin muiden osaajien kanssa.


Sinulla on asiakaslähtöinen, ihmisläheinen ja tavoitehakuinen työote sekä hyvät vuorovaikutus- ja neuvottelutaidot. Olet myös valmis panostamaan omaan kehittymiseesi tulevaisuuden tarpeiden mukaan. Toivomme sinulta sujuvan suomen ja ruotsin kielen taidon lisäksi hyvää englannin kielitaitoa.

 

Miten tästä eteenpäin?
Jos sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävästä, lisätietoja antaa myyntipäällikkö Jenny Svarvar 040 6841995, tai henkilöstöpäällikkö Maria Östman puh 050 525 9856.
 

Hae tehtävää kertomalla meille motivaatiostasi ja osaamisestasi 15.05.2021 mennessä OP-Uramahdollisuudet –sivuston kautta. Liitä hakemukseesi CV ja saatekirje. Haastattelemme hakijoita jo hakuajan puitteissa, joten olethan heti yhteydessä ja laitat hakemuksen, mikäli koet tehtävän kiinnostavaksi.

 

Finanssialalla luottamus ja vastuullisuus ovat toimintamme perusta, minkä vuoksi tehtävään valittavalta henkilöltä tarkistetaan luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetetään huumausainetesti ja terveyskysely.  


OP Ryhmä on Suomen johtava finanssiryhmä ja alan digitaalisen muutoksen suunnannäyttäjä. Olemme asiakkaidemme omistama, finanssialan suurin työnantaja Suomessa. Ryhmässämme työskentelee yli 12 000 alan ammattilaista, ja tuotamme sekä kehitämme pankki-, varallisuudenhoito-, vakuutus- ja terveydenhoitopalveluita yli neljälle miljoonalle asiakkaallemme. Lisätietoa OP:sta työnantajana ja kaikki avoimet tehtävämme löydät osoitteesta www.op-careers.fi. 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1450113
  • Tehtäväalue: Pankki ja rahoitus
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Maalahti