Asiakkuusneuvoja/-asiantuntija
Lapin Osuuspankki

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 31.3.2021

Lapin Osuuspankki on Rauman kaupungissa toimiva ihmisläheinen pankki. Asiakkaamme toimivat kaikkialla Suomessa ja ulkomaillakin. Olemme heidän kotipankkinsa, jossa asiat hoituvat ihmistä arvostaen, joustavasti ja aktiivisesti. Palvelemme 5000 asiakastamme 8 henkilön voimin. 

 

Haemme joukkoomme nykyistä tai tulevaa

 

Finanssialan ammattilaista

 

Tehtäviisi kuuluu asiakkaiden kontaktointi ja tapaamisten sopiminen itselle ja työkavereille osaamisalueen mukaan. Tarjoat asiakkaillemme laajasti pankkipalveluja. Palvelet asiakkaita ihmisläheisellä otteella niin kasvokkain konttorilla kuin puhelimitse ja verkossa. 

 

Tunnistatko tästä itsesi?
Saatat olla etsimämme henkilö, mikäli asennoidut asioihin ja ihmisiin – elämään yleensä – positiivisesti. Myynnillinen asenne ja palveluhenkisyys ovat tehtävässä onnistumisen edellytyksiä. Jos sinulta löytyy pankki- tai vakuutusalan kokemusta, erityisesti sijoituspuolelta, niin tiedät paremmin mitä tuleman pitää ja työn alkaminen on helpompaa. Lisäksi hyödyt alalle soveltuvasta koulutuksesta.  Arvostamme myös APV-tutkintoa tai valmiutta sen suorittamiseen.

 

Tarjoamme monipuolisen työn, OP-ryhmän tuen, finanssialan henkilöstöedut, tueksesi reilut työkaverit ja hyvän työympäristön. 

 

Kiinnostuitko?
Lähetäthän hakemuksesi 15.4.2021 mennessä op-careers.fi -sivuston kautta. Jos jokin askarruttaa, lisätietoja tehtävästä antaa toimitusjohtaja Juha Teerialho p. 044–3873011,  juha.teerialho@op.fi. Lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana.

 

Finanssialalla luottamus ja vastuullisuus ovat toimintamme perusta, minkä vuoksi tehtävään valittavalta henkilöltä tarkistetaan luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetetään huumausainetesti ja terveyskysely.  

 

OP Ryhmä on Suomen johtava finanssiryhmä ja alan digitaalisen muutoksen suunnannäyttäjä. Olemme asiakkaidemme omistama, finanssialan suurin työnantaja Suomessa. Ryhmässämme työskentelee yli 12 000 alan ammattilaista, ja tuotamme sekä kehitämme pankki-, varallisuudenhoito-, vakuutus- ja terveydenhoitopalveluita yli neljälle miljoonalle asiakkaallemme. Lisätietoa OP:sta työnantajana ja kaikki avoimet tehtävämme löydät osoitteesta www.op-careers.fi. 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1440240
  • Tehtäväalue: Pankki ja rahoitus
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Rauma