(Poistunut julkaisusta)

asiakkuusneuvoja/-asiantuntija
OP Keski-Pohjanmaa

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.1.2021

OP Keski-Pohjanmaa on OP Ryhmään kuuluva asiakkaidensa omistama täyden palvelun pankki. Palvelemme asiakkaitamme noin 80 ammattilaisen voimin kolmessa täyden palvelun konttorissamme Kokkolassa, Ylivieskassa ja Kalajoella sekä neljässä kohtaamispaikassa Evijärvellä, Teerijärvellä, Kälviällä ja Lohtajalla.
 
 
Etsimme nyt Ylivieskaan ASIAKKUUSNEUVOJAA/-ASIANTUNTIJAA vakituiseen työsuhteeseen.
 

Tehtävästä
Toimit osana pankin varallisuudenhoidon liiketoiminta-aluetta ja tehtävänäsi on löytää parhaat kokonaisratkaisut asiakkaillemme. Kohtaat asiakkaita kaikissa kanavissa eli konttorissa, puhelimessa ja verkossa. Työskentelet pääasiallisesti Ylivieskan toimipisteessämme, mutta sinulla on valmius liikkua tarvittaessa myös muihin konttoreihimme. Työssä menestyminen edellyttää sinulta asiakaslähtöistä ajatusmaailmaa, myyntihenkistä työskentelytapaa sekä hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja.
 
Sinusta
Arvostamme aikaisempaa kokemusta pankkityöstä. Sinulla on APV1-tutkinto joko jo suoritettuna tai sinulla on valmius suorittaa se pikaisesti työsuhteen alettua. Edellytämme erinomaisia vuorovaikutustaitoja sekä taitoa toteuttaa asiakaslähtöisiä ratkaisuja myyntityössä. Joustavuus, oma-aloitteisuus ja vastuullisuus mahdollistavat ensiluokkaisten asiakaskokemusten toteuttamisen. Kaupallinen tai muuten tehtävään soveltuva koulutus antaa hyvät valmiudet työssä menestymiselle. Ruotsin kielen taito katsotaan eduksi.
 
Tarjoamme sinulle
Sinua odottaa mielenkiintoinen työ kehittyvässä ja osaavassa työympäristössä. Tässä tehtävässä pääset näkemään ja kokemaan varallisuudenhoidon alaa laaja-alaisesti. Yrityskulttuurimme ja arjen tekemisen ytimessä ovat arvot – ihmisläheisyys, vastuullisuus ja yhdessä menestyminen. Saat meiltä luonnollisesti myös pankkimme ja koko OP Ryhmän erinomaiset henkilöstöedut. Tehtävä on vakituinen ja kokopäiväinen. Tarkempi nimike ja tehtävänkuva muotoutuvat osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan. 

Tervetuloa mukavaan porukkaamme! 
 
Lisätiedot ja hakuohjeet
Haluatko tietää lisää meistä ja tehtävästä? Lisätietoja antaa sijoitusjohtaja Joni Huhtala joni.huhtala@op.fi puh. 050 550 5219. Tavoitat meidät parhaiten arkisin klo 10-16.30.
 
Haluamme kuulla sinusta! Lähetäthän ansioluettelosi ja hakemuksesi viimeistään 7.2.2021 osoitteessa op-careers.fi. Kerro meille, miksi olisit oiva valinta!
 
Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkistetaan luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetetään huumausainetesti ja terveyskysely.

 
OP on Suomen johtava finanssiryhmä ja alan suurin työnantaja Suomessa. OP:n muodostavat yli 140 itsenäistä osuuspankkia ja niiden omistama keskusyhteisö OP Osuuskunta tytär- ja lähiyhteisöineen. Meillä työskentelee yli 12 000 finanssialan ammattilaista.