(Poistunut julkaisusta)

Asiakkuusneuvoja/-asiantuntija
OP Suur-Savo

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.10.2020

OP Suur-Savo on OP Ryhmään kuuluva, Etelä-Savossa toimiva täyden palvelun pankki. Palvelemme lähes 120 000 asiakasta 150 asiantuntijan voimin. Yhdessä kehitämme, rahoitamme ja turvaamme elämän tärkeimpiä asioita. Asiakaspalvelu ja vertaansa vailla oleva asiakaskokemus ovat toimintamme keskiössä. 
OP olemme me. Tervetuloa mukaan!

 

 

Haemme nyt OP Suur-Savon Mikkelin konttoriin Myynnin palvelut-tiimiin myynninmahdollistajaa

 

Asiakkuusneuvojaa/-asiantuntijaa

 

Myynninmahdollistajan roolissa toimit myynnin ja asiakaspalvelun kivijalkana. Tuet vahvalla ammattitaidollasi henkilö- ja yritysasiakkaiden palvelua ja luot osaltasi erinomaista asiakaskokemusta. Tulevat työtehtävät sisältävät myynninpalveluissa hoidettavia henkilö- ja yritysrahoituksen tehtäviä. Haluat osallistua aktiivisesti toimintamme jatkuvaan kehittämiseen. Tehtävissä toimit joko asiakkuusneuvojana tai asiakkuusasiantuntijana riippuen aiemmasta kokemuksestasi.

 

Olet hakemamme kehityshenkinen tiimipelaaja ja sinulla on seuraavia vahvuuksia:

  • Asiakaslähtöinen toimintatapa
  • Kokeileva ja ennakkoluuloton suhtautuminen työn kehittämiseen
  • Halu tehdä talotasoisesti tiivistä yhteistyötä pankkimme eri toimintojen kanssa
  • Osaamista henkilö- tai yritysasiakkaiden rahoitukseen
  • Kiinnostusta haasteellisten asiakkaiden hoitoon
  • Vahva järjestelmä- ja prosessiosaaja
  • Itsenäinen työote

 

 

Mitä tarjoamme sinulle?

Tässä työssä pääset työskentelemään OP Ryhmän 8. suurimmassa, kasvavassa pankissa ja kehityksen kärjessä. Pankkitasoinen myynnin palvelut -tiimimme sijaitsee sekä Mikkelin että Savonlinnan alueella. Toimit huippuasiantuntijoista koostuvassa tiimissämme, missä työskentelemme vahvassa yhteistyössä entistä paremman asiakaskokemuksen luomiseksi. Haluamme pitää huolen työntekijöistämme ja tarjoamme sinulle laajat edut ryhmämme palveluista.

 

Tästä eteenpäin

Tuliko sinulle mieleen kysymyksiä tehtävästä tai meillä työskentelystä? Lisätietoja tehtävästä antaa Hanna Pöyry, puh: 0406341812. Parhaiten Hannan tavoittaa 20.10. klo 10–12 ja 26.10. klo 13–15.

 

Hae tehtävää lähettämällä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoivomuksineen viimeistään 1.11.2020 oosoitteessa op-careers.fi. Ethän jätä hakemista viime tinkaan, sillä aloitamme hakemusten käsittelyn ja haastattelut jo hakuaikana.

 

Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkastetaan luottotiedot ja yritysyhteydet

 

 

OP on Suomen johtava finanssiryhmä ja alan suurin työnantaja Suomessa. OP:n muodostavat yli 140 itsenäistä osuuspankkia ja niiden omistama keskusyhteisö OP Osuuskunta tytär- ja lähiyhteisöineen. Meillä työskentelee yli 12 000 finanssialan ammattilaista.