(Poistunut julkaisusta)

Asiakkuusneuvoja/-asiantuntija
OP Uusimaa

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.9.2020

OP Uusimaa on yksi OP Ryhmän suurimmista pankeista ja toimialueemme johtavia pankkeja. Palvelemme joustavasti verkossa, puhelimitse ja toimipisteissämme Hyvinkäällä, Järvenpäässä, Karkkilassa, Keravalla, Kirkkonummella, Klaukkalassa, Lohjalla, Nummelassa ja Nurmijärvellä. OP Uusimaa on jäsentensä omistama, voimakkaasti kehittyvä pankki. Asiakaslupauksemme mukaisesti olemme asiakkaitamme varten.

 

 

Haemme nyt dynaamiseen asiakkuustiimiimme vakituista vahvistusta. Liity joukkoihimme, Asiakkuusneuvoja/-asiantuntija!

 

Tehtävästä

Tässä tehtävässä hoidat vastuullasi olevaa pankin henkilöasiakkaista muodostettua asiakassalkkua. Toimit asiakkaittesi yhteyshenkilönä ja huolehdit heidän palveluiden laadukkuudesta yhteistyössä pankin muiden asiantuntijoiden kanssa. Kontaktoit asiakkaitasi aktiivisesti varmistaen asiakassuhteiden ylläpidon ja kehittymisen. Asiakaskohtaamiset tapahtuvat pääasiassa etäkanavissa. Tehtävänimike tarkentuu valittavan henkilön osaamisen perusteella.

 

Mitä odotamme sinulta

Nautit myyntityöstä ja oletkin jo päässyt näyttämään kyntesi tavoitteellisen myynnin parissa. Ratkaisusi perustuvat laaja-alaiseen kartoittamiseen ja myyntitulosten lisäksi asiakaskokemus on sinulle tärkeä onnistumisen mittari. Kehität jatkuvasti taitojasi neuvottelijana ja asiakassuhteen hoitajana.

 

Sinulla on oma-aloitteinen ja itsenäinen työote ja osaat organisoida oman työpäiväsi tehokkaasti. Erinomaisten vuorovaikutus- ja digitaitojesi ansiosta asiakkaiden kanssa toimiminen on sinulle luontevaa kaikissa kanavissa. Kaupallinen koulutus (esim. tradenomi) on hyvä lähtökohta tähän tehtävään, arvostamme myös työkokemusta rahoitusalalta.

 

Tarjoamme sinulle

Tässä tehtävässä pääset näkemään ja kokemaan rahoitusalaa laaja-alaisesti ja kehittymään myyjänä ja asiantuntijana. Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtävän yhdessä OP Ryhmän suurimmista pankeista. Luonnollisesti pääset osaksi pankkimme ja OP Ryhmän erinomaisista työsuhde-eduista.

 

Lisätiedot ja hakuohjeet

Haluaisitko tietää lisää tehtävästä ja meillä työskentelystä? Lisätietoja antaa Kirsi Klippi, puh. 010 254 2098.

 

Jos taas vakuutimme sinut jo, lähetä hakemuksesi viimeistään 20.9. osoitteessa op-careers.fi. Kerro meille, miksi olisit oiva valinta!

 

 

OP on Suomen johtava finanssiryhmä ja alan suurin työnantaja Suomessa. OP:n muodostavat yli 140 itsenäistä osuuspankkia ja niiden omistama keskusyhteisö OP Osuuskunta tytär- ja lähiyhteisöineen. Meillä työskentelee yli 12 000 finanssialan ammattilaista