(Poistunut julkaisusta)

Asiakkuusneuvoja/-asiantuntija
Mouhijärven OP

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.7.2020

Mouhijärven Osuuspankki on OP Ryhmään kuuluva paikallinen pankki, jolla on pitkät perinteet alueensa taloudellisen menestyksen ja hyvinvoinnin tukijana. Tarjoamme ihmisläheisesti ja vastuullisesti asiakkaillemme monipuoliset ja kattavat pankkipalvelut.

 

Haemme joukkueemme vahvistukseksi vakituiseen työsuhteeseen ASIAKKUUSNEUVOJAA/-ASIANTUNTIJAA

Tehtävästä

Hoidat monipuolisesti ja laaja-alaisesti erilaisia pankkitehtäviä ja tehtävänäsi on löytää parhaat kokonaisratkaisut asiakkaillemme. Kuuntelet asiakasta herkällä korvalla ja olet neuvotteluissa aidosti läsnä. Työskentelet oma-aloitteisesti aktiivisella otteella palvelukanavasta riippumatta. Tehtäviäsi voidaan räätälöidä osaamisesi ja toiveidesi mukaan.

Mitä odotamme sinulta

Toivomme sinulta aikaisempaa kokemusta rahoitusalalta ja suoritettua APV1-tutkintoa. Aikataulutat oman tekemisesi, kykenet työskentelemään paineen alla ja kannat kortesi kekoon yhteisen menestymisen hyväksi. Arvostamme reipasta ja oma-aloitteista työotetta, joiden avulla haluat olla luomassa asiakkaillemme hyvää ja asiantuntevaa palvelukokemusta. Haluat kehittyä ja menestyä työssäsi ja uskallat myös ideoita uutta. Menestymisen ratkaisee oikea asenne, kyky oppia uutta sekä kyky elää jatkuvan muutoksen keskellä.

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme sinulle monipuolista ja itsenäistä tehtävää, jossa pääset aidosti auttamaan asiakkaitamme. Tarjoamme myös OP:n hyvät työsuhde-edut.

Lisätiedot ja hakuohjeet

Jos sinulla on kysymyksiä meillä työskentelyyn tai tehtävään liittyen, toimitusjohtaja Kirsi Soltin vastaa niihin mielellään puh. 040-188 3366 tai kirsi.soltin@op.fi.

Kiinnostuitko tehtävästä? Kerro meille osaamisestasi ja motivaatiostasi lähettämällä hakemuksesi ja ansioluettelosi OP:n urasivuston (op-careers.fi) kautta viimeistään 30.8.2020. Paikka tullaan täyttämään syksyllä 2020.