(Poistunut julkaisusta)

Asiakkuusneuvoja/ -asiantuntija
OP Etelä-Pirkanmaa

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.8.2020

Haemme dynaamiseen joukkoomme Etelä-Pirkanmaan Osuuspankkiin

ASIAKKUUSNEUVOJAA/-ASIANTUNTIJAA

Tehtävässä vastuullasi on monipuoliset sijoituspuolen ja varallisuudenhoidon tehtävät. Toimit asiantuntijana ja varmistat omalla vastuualueellasi erinomaisen asiakaskokemuksen; saat hoidettavaksesi oman salkun, hoidat aktiivisesti eri asiakkuuksia ja kykenet myös jalostamaan niitä. Lisäksi olet mukana tekemässä aktiivista uusasiakashankintaa ja olet luonteeltasi tavoitteellinen myyjä. Olet aidosti kiinnostunut asiakkaan tarpeista ja osaat tuotealueesi asiantuntijana löytää niihin sopivia ratkaisuja. Pääset sukeltamaan tehtävässä syvälle sijoittamisen ja varainhoidon maailmaan, työsi on monipuolista ja vaihtelevaa.

Mitä odotamme sinulta

Toivomme sinulta aiempaa kokemusta sijoittamisesta ja varallisuudenhoidosta. Osaat analysoida ja tulkita asiakkaiden tarpeita ja taloudellista tilaa sekä tarjota oikeita ratkaisuja asiakkaan tarpeisiin. Toivomme, että olet suorittanut APV1 –tutkinnon. Tässä roolissa sinulla on myös mahdollisuus kasvattaa omaa osaamistasi ja päästä suorittamaan myös APV2 –tutkinto.

Haluat yllättää asiakkaamme positiivisesti, ja olet aikaansaava ja päämäärätietoinen tiimipelaaja. Hallitset hyvin kokonaisuuksia eikä työskentely kiireen alla saa hikeä nousemaan otsallesi. Sinulla on hyvät viestintä- ja neuvottelutaidot ja suomen lisäksi kommunikoit sujuvasti myös englanniksi. Liikkuvaa työtä tehdään liukuvan työajan puitteissa.

Tarjoamme sinulle

Olemme suhteellisen tuore ja uudistunut rautaisten ammattilaisten tiimi, joka toimii vetovoimaisella kasvualueella; nyt on siis oiva tilaisuus hypätä mukaan porukkaan! Tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä mukaan nopeasti uudistuvaan finanssimaailmaan ja oppimaan laajasti sijoittamisen ja varainhoidon kentästä. Saat mielenkiintoisen ja itsenäisen tehtävänkuvan sekä mahdollisuuden kehittää osaamistasi ja kasvaa asiantuntijana. Et jää kysymystesi kanssa yksin; sinua tukee työssäsi noin 40 hengen mukava ja asiantunteva tiimi. Pankissamme on monipuolisia uramahdollisuuksia tarjolla myös jatkossa – älä siis epäröi hakea osaksi asiantuntevaa joukkoamme!

Lisätiedot ja hakuohjeet

Jos sinulla on kysymyksiä meillä työskentelyyn tai tehtävään liittyen, Riikka Engström 010 256 8513 tai Maija Lyytinen-Järvi 010 256 8517 vastaavat niihin mielellään. Kiinnostuitko tehtävästä? Kerro meille osaamisestasi ja motivaatiostasi lähettämällä hakemuksesi palkkatoiveineen ja ansioluettelosi OP:n urasivuston (op-careers.fi) kautta viimeistään 30.8.2020.