(Poistunut julkaisusta)

Asiakkuusneuvoja/ -asiantuntija
OP Uusimaa

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.5.2020

ASIAKKUUSNEUVOJA/ -ASIANTUNTIJA, OP Uusimaa

OP Uusimaa on yksi OP Ryhmän suurimmista pankeista ja toimialueemme johtavia pankkeja. Palvelemme joustavasti verkossa, puhelimitse ja toimipisteissämme Hyvinkäällä, Järvenpäässä, Karkkilassa, Keravalla, Kirkkonummella, Klaukkalassa, Lohjalla, Nummelassa ja Nurmijärvellä. OP Uusimaa on jäsentensä omistama, voimakkaasti kehittyvä pankki. Asiakaslupauksemme mukaisesti olemme asiakkaitamme varten. 

Haemme nyt asiakkuusneuvojaa / asiakkuusasiantuntijaa henkilöasiakkaiden rahoituspalveluihin.

Tehtävästä

Toimit osana asuntorahoituksen huipputiimiä ja tehtävänäsi on löytää parhaat kokonaisratkaisut asiakkaillemme. Kuuntelet asiakasta herkällä korvalla ja olet neuvottelussa aidosti läsnä. Kohtaat asiakkaita verkon ja puhelimen kautta ja asiakkaan niin halutessa myös kasvokkain. Teet jokaisessa neuvottelussa asiakkaalle selkeän ja asiantuntevan ratkaisun.

Toivomme sinulta

Sinulla on oma-aloitteinen ja joustava työskentelyote sekä uskallat heittäytyä haasteisiin. Työskentelytapasi on itsenäinen ja määrätietoinen ja sinulla on erinomaiset vuorovaikutus- ja digitaidot. Vakuutat asiakkaasi osaamisellasi, vastuuntuntoisuudellasi ja persoonallasi sekä motivoidut huipputuloksista. 

Nautit asiakkaiden parissa työskentelystä. Arvostamme aikaisempaa kokemusta vastaavista työtehtävistä. Odotamme sinulta hyviä organisointi- ja oman työn hallintataitoja, paineensietokykyä sekä vastuullista ja ratkaisukeskeistä työskentelyotetta. Kaupallinen koulutus on hyvä lähtökohta tehtävään.

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn innostavassa ja kehittyvässä työympäristössä sekä OP Ryhmän hyvät henkilöstöedut. Työsuhde on toistaiseksi voimassaoleva.

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä antaa myyntijohtaja Katja Koivula puh. 010 254 2453. Lähetä hakemuksesi 24.5. mennessä OP Careers- sivuston kautta. Haluamme kuulla motivaatiostasi ja osaamisestasi. Kerro hakemuksessasi palkkatoiveesi sekä millä alueella haluaisit työskennellä. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, älä siis jätä hakemista viime hetkeen!

Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkastetaan luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetetään huumausainetesti ja terveyskysely.