Asiakkuusneuvoja/-asiantuntija
OP Perho

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.3.2020

OP Perho on OP Ryhmään kuuluva terve ja vakavarainen pankki, jonka toiminnassa korostuu paikallisuus ja ihmisläheisyys. Pankkimme toimii Keski-Pohjanmaan eteläosassa, Perhossa, n. 2 800 asukkaan vireässä maaseutukunnassa.

Pankillamme on lähes 5 200 asiakasta ja asiakasliiketoiminnan kokonaisvolyymi on 175 miljoonaa euroa. Pankkimme pitkään jatkunut vahva kasvu on osoitus asiakkaittemme tyytyväisyydestä palveluihimme.

Etsimme nyt osaavaan joukkueeseemme Perhoon rahoituspainotteista ASIAKKUUSNEUVOJAA/-ASIANTUNTIJAA vakituiseen työsuhteeseen.

Tehtävästä

Monipuoliset työpäiväsi koostuvat asiakaskohtaamisista niin verkon ja puhelimen välityksellä kuin kasvokkainkin. Meillä pääset työskentelemään laaja-alaisesti pankkimaailman eri osa-alueiden parissa. Ensisijaisesti tulet kuitenkin toimimaan rahoitustehtävissä. Tarkempi tehtävänkuva ja nimike muotoutuvat osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan. Toivomme, että pääset aloittamaan tehtävässä mahdollisimman pian.

Mitä odotamme sinulta

Olet jo kerryttänyt osaamista pankkityöstä, ja erityisesti rahoitusosaamisesta on sinulle etua. Kaupallinen koulutus, kuten tradenomin tutkinto tukee työssä menestymistä.

Olet vakuuttava esiintyjä, ja toimit sujuvasti neuvottelutilanteissa. Pienen paineen alla työskentely ei hetkauta sinua. Kuvaat itseäsi myyntihenkiseksi työskentelijäksi, jolla on halu löytää finanssialan parhaat ratkaisut asiakkaidemme tilanteisiin. Olet kiinnostunut pankkityöstä laaja-alaisesti ja kartutat mielelläsi osaamistasi rahoituksen, sijoittamisen ja päivittäisasioiden maailmassa.

Tarjoamme sinulle

Tervetuloa mukavaan ja osaavaan porukkaamme, joka koostuu pankkialan ammattilaisista. Pidämme työnantajana huolen siitä, että sinulla on mahdollisuus kehittää meillä osaamistasi. Saat vastuullesi monipuolisen tehtäväkentän. Luonnollisesti pääset osaksi myös hyvistä henkilöstöeduistamme. Osittainen etätyöskentely on mahdollista sovittaessa.

Lisätiedot ja hakuohjeet

Haluatko tietää lisää tehtävästä ja meillä työskentelystä? Lisätietoja antaa mielellään Pekka Pajula, puh. 0405500868.

Haluamme kuulla sinusta! Lähetäthän ansioluettelosi ja hakemuksesi viipymättä, mutta viimeistään 5.4. osoitteessa op-careers.fi. Älä turhaan jätä hakemista viime tippaan!

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot