(Poistunut julkaisusta)

Asiakkuusneuvoja/-asiantuntija
OP Humppila-Metsämaa

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.2.2020

OP Humppila-Metsämaa on OP Ryhmään kuuluva Humppilan kunnan ja Loimaan kaupungin Metsämaan alueella toimiva kahden konttorin pankki. Toimintaamme ohjaa vahva asiakaslähtöisyys. Pankkimme asiakasmäärä on yli 5 000, joista omistaja-asiakkaita on yli 2 500. Palvelemme asiakkaitamme seitsemän finanssialan osaajan voimin.

 

Haemme nyt ammattitaitoiseen tiimiimme Humppilaan ja Metsämaalle Asiakkuusneuvojaa/-asiantuntijaa vakituiseksi vahvistukseksi.

ASIAKKUUSNEUVOJA/-ASIANTUNTIJA

Tehtävästä

Monipuoliset työpäiväsi koostuvat asiakaskohtaamisista niin verkon ja puhelimen välityksellä kuin kasvokkainkin. Tarkempi tehtävänkuva muotoutuu osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan, joten haluamme kuulla sinusta, olitpa sitten vaikkapa rahoituksen tai varallisuudenhoidon ammattilainen! Tehtävä sijoittuu sekä Humppilan että Metsämaan konttoreillemme.

Mitä odotamme sinulta

Olet jo kerryttänyt osaamista pankkityöstä, ja erityisesti rahoitusosaamisesta on sinulle etua. Kaupallinen koulutus, kuten tradenomin tutkinto tukee työssä menestymistä. Edellytämme matkustusvalmiutta toimialueemme toimipisteissä.

Otat mielelläsi vastuuta omasta tehtäväkentästäsi ja haluat olla tuottamassa asiakkaillemme erinomaisia asiakaskokemuksia. Kuvaat itseäsi myyntihenkiseksi työskentelijäksi, jolla on halu löytää finanssialan parhaat ratkaisut asiakkaidemme tilanteisiin. Olet kiinnostunut pankkityöstä laaja-alaisesti ja kartutat mielelläsi osaamistasi rahoituksen, sijoittamisen ja päivittäisasioiden maailmassa.

Tarjoamme sinulle

Pääset mukaan mukavaan ja osaavaan porukkaan. Joukkueemme koostuu pankkialan ammattilaisista. Meillä sinulla on mahdollisuus kehittää osaamistasi, tästä pankkimme työnantajana pitää huolen. Saat vastuullesi monipuolisen tehtäväkentän. Luonnollisesti pääset osaksi myös pankkimme omista sekä OP Ryhmän kattavista henkilöstöeduista.

Lisätiedot ja hakuohjeet

Heräsikö mielenkiintosi, ja haluaisit kuulla lisää tehtävästä ja meillä työskentelystä? Lisätietoja antavat toimitusjohtaja Jari Salokangas, nro. 050-2736 ja asiakkuusjohtaja Jussi Nieminen, nro. 040-526 3962.

Kerro meille osaamisestasi ja motivaatiostasi lähettämällä hakemuksesi ansioluetteloineen osoitteessa op-careers.fi viimeistään 8.3.

Valittavalta henkilöltä tarkistetaan luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetätetään huumausainetesti.

OP on Suomen johtava finanssiryhmä ja alan suurin työnantaja Suomessa. OP:n muodostavat yli 150 itsenäistä osuuspankkia ja niiden omistama keskusyhteisö OP Osuuskunta tytär- ja lähiyhteisöineen. Meillä työskentelee yli 12 000 finanssialan ammattilaista.