(Poistunut julkaisusta)

Asiakkuusneuvoja/ -asiantuntija
Utajärven Osuuspankki

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.2.2020

 

Päivämäärä: 12.2.2020

Sijainti: Utajärvi, FI

Yritys: OP Ryhmä 

 

Utajärven Osuuspankki on kauniissa Oulujokivarressa toimiva itsenäinen, taloudeltaan vahva ja vakavarainen OP Ryhmään kuuluva Osuuspankki. Kotipaikkamme Utajärvi tunnetaan Rokuasta, Oulujoesta ja Kiiminkijoesta. Utajärvi sijaitsee Oulusta noin 50 kilometriä Kajaaniin valtatietä 22 ajaen tai junalla. Olemme jo yli 100 vuoden ajan edistäneet asiakkaittemme turvallisuutta, hyvinvointia ja menestymistä.
 
Utajärven Osuuspankin asiakasmäärä on kasvanut viime vuosina voimakkaasti. Asiakasmäärämme jatkuva kasvu on paras osoitus asiakkaittemme tyytyväisyydestä palveluihimme. Pankkimme tarjoaa asiakkaillemme kaikkia nykyaikaisen finanssiyrityksen palveluita, pankkipalveluista varallisuudenhoitoon, vakuutuksiin ja asiantuntijapalveluihin.
 

 

Etsimme iloiseen tiimiimme vakituista vahvistusta. Oletko se sinä?

 

ASIAKKUUSNEUVOJA/-ASIANTUNTIJA
 
Tehtävästä
Meillä pääset työskentelemään monipuolisten asiakaspalvelu- ja myyntitehtävien pariin. Toimit vahvasti asiakastyössä rahoituspalveluissa. Työpäiväsi koostuvat asiakkaiden kohtaamisesta kasvokkain, puhelimitse ja sähköisten kanavien kautta. Luot loistavia asiakaskokemuksia tarjoamalla asiakkaillemme juuri heidän tilanteeseensa sopivia ratkaisuja. Osallistut vahvasti asiakkuuksien hoitoon ja niiden kehittämiseen. Tarkempi nimike määräytyy tehtävään valittavan henkilön osaamisen perusteella.

 

Odotamme sinulta
Tehtävässä menestyäksesi sinulla ei tarvitse olla taustalla pitkää työkokemusta rahoituspuolelta, vaan Sinulla on mahdollisuus loistaa ja yrittäjähenkinen asenne ratkaisee. Tiedät, että pankissa työskentely on sinun juttusi. .
Sinulla on erinomaiset vuorovaikutustaidot. Et hätkähdä pientä painetta, vaan pystyt keskittymään asiakaskohtaamiseen ja olemaan ystävällinen ja tarkka.

Olemme rempseä ja iloinen joukko, ja toivomme, että kuvailet itseäsi samoin. Ajankäytön hallinta on sinulle tuttua, ja annammekin sinulle vapauden hallinnoida omaa kalenteriasi. Myynnillinen, rohkea ja yritteliäs asenne tukevat työssä menestymistä. Takataskustasi löytyy esim. tradenomin tai merkonomin tutkintotodistus, eikä APV1 -tutkinto haittaa lainkaan. 

 

Tarjoamme sinulle
Tule osaksi meidän huippuporukkaan. Me tarjoamme mahdollisuuden monipuoliseen ja mielenkiintoiseen tehtävään. Pääset kehittämään itseäsi nuorekkaassa työyhteisössä ja uusissa, viihtyisissä työtiloissa. Meillä on mahdollisuus työskennellä osittain etätyönä ja käytössä on joustava työaika. Luonnollisesti pääset osaksi OP Ryhmän erinomaisista työsuhde-eduista.

 

Lisätiedot ja hakuohjeet
Haluatko tietää lisää tehtävästä tai meillä työskentelystä? Anne Kuha vastailee kysymyksiisi mielellään numerossa 010 2589222. 

Haluamme kuulla sinusta! Lähetäthän hakemuksesi ja ansioluettelosi viipymättä, mutta kuitenkin viimeistään 28.2. osoitteessa op-careers.fi. Kerro meille, miksi juuri sinä olisit oiva valinta!