(Poistunut julkaisusta)

ASIAKKUUSNEUVOJA/-ASIANTUNTIJA
OP Vehmersalmi

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.2.2020

OP Vehmersalmi toimii Kuopion kaupungin Vehmersalmen kaupunginosassa. Meillä yhdistyvät pienen pankin joustavuus ja suuren pankin palvelut, tunnemme asiakkaamme ja asiakkaamme tuntevat meidät.


Etsimme iloiseen tiimiimme vakituista vahvistusta. Oletko se sinä?
ASIAKKUUSNEUVOJA/-ASIANTUNTIJA

Tehtävästä
Meillä pääset työskentelemään monipuolisten asiakaspalvelu- ja myyntitehtävien pariin. Työpäiväsi koostuvat asiakkaiden kohtaamisesta kasvokkain päivittäispalveluiden merkeissä sekä digitaalisten kanavien välityksellä. Luot loistavia asiakaskokemuksia tarjoamalla asiakkaillemme juuri heidän tilanteeseensa sopivia ratkaisuja. Osallistut vahvasti asiakkuuksien hoitoon ja niiden kehittämiseen. Haemme kahta henkilöä vakituiseen työsuhteeseen. Tarkempi nimike määräytyy tehtävään valittavan henkilön osaamisen perusteella.


Sinusta
Alan nouseva tähti? Sinulla on mahdollisuus loistaa, vaikket aiemmin olisikaan työskennellyt juuri vastaavien tehtävien parissa, sillä olemme valmiit kouluttamaan sinut.

Finanssialan konkari? Arvostamme kokemustasi, tule mukaan menestysmatkalle!  


Olemme rempseä ja iloinen joukko, ja toivomme, että kuvailet itseäsi samoin. Ajankäytön hallinta on sinulle tuttua, ja annammekin sinulle vapauden hallinnoida omaa kalenteriasi. Myynnillinen, rohkea ja yritteliäs asenne tukevat työssä menestymistä. Takataskustasi löytyy esim. tradenomin tai merkonomin tutkintotodistus, eikä APV1 haittaa lainkaan. Meillä puhutaan myös sujuvaa savoa.


Tarjoamme sinulle
Tule osaksi meidän loistoporukkaa. Meillä on hyvä tekemisen meininki, ja siivitämme toisiamme kohti hyviä tuloksia. Työnantajana olemme joustava ja kannustava. Luonnollisesti pääset osaksi OP Ryhmän erinomaisista työsuhde-eduista.


Lisätiedot ja hakuohjeet
Haluatko tietää lisää tehtävästä tai meillä työskentelystä? Petri Tyllinen vastailee kysymyksiisi mielellään numerossa 0400578835. 


Haluamme kuulla sinusta! Lähetäthän hakemuksesi ja ansioluettelosi viipymättä, mutta kuitenkin viimeistään 23.2. osoitteessa op-careers.fi. Kerro meille, miksi juuri sinä olisit oiva valinta!


Valittavalta henkilöltä tarkistetaan luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetätetään huumausainetesti.

OP on Suomen johtava finanssiryhmä ja alan suurin työnantaja Suomessa. OP:n muodostavat yli 150 itsenäistä osuuspankkia ja niiden omistama keskusyhteisö OP Osuuskunta tytär- ja lähiyhteisöineen. Meillä työskentelee yli 12 000 finanssialan ammattilaista.