(Poistunut julkaisusta)

Asiakkuusneuvoja/-asiantuntija
OP Kalajoki

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.11.2019

Kalajoen Osuuspankki on itsenäinen OP Ryhmään kuuluva pankki, joka toimii Kalajoen kaupungin alueella. Olemme johtava paikallinen rahoituslaitos, joka tarjoaa asiakkailleen kaikkia nykyaikaisen finanssiyrityksen tuotteita perinteisistä pankkipalveluista varallisuudenhoitoon, vakuutuksiin ja asiantuntija-apuun. Palvelemme hieman yli 10 000 asiakasta 15 asiantuntijan voimin.

Kalajoen Osuuspankki hakee vakituiseen työsuhteeseen rahoituspainotteista

ASIAKKUUSNEUVOJAA/-ASIANTUNTIJAA

Etsimme joukkoomme oma-aloitteista tekijää, jolla on itseohjautuva työskentelytapa.  Loistavan asiakaskokemuksen tuottaminen on sinulle tärkeää. Omaat pelisilmää erilaisten asiakkaiden kohtaamiseen ja sinusta löytyy vahvaa myyntihenkisyyttä. Arvostamme aikaisempaa pankkikokemusta, mutta olemme myös valmiita kouluttamaan sinut pankkialalle.

Sinusta

Sinulla on myynnillinen ote työhön ja olet motivoitunut kehittymään finanssialan ammattilaiseksi. Eduksesi luemme kokemuksen rahoituksen tehtävistä, APV-tutkinnon sekä OP Ryhmän sovellusten tuntemisen, mutta ennen kaikkea edellytämme aitoa kiinnostusta alaan. 

Vuorovaikutus- ja viestintätaitosi ovat erinomaiset ja viihdyt neuvottelutilanteissa. Luonteeltasi olet aktiivinen tiimipelaaja, joka haluaa aina oppia uutta.

Tarjoamme sinulle

Pääset osaksi mukavaa porukkaa, johon on helppo tulla. Meillä on avoin ja hyvä työilmapiiri ja mahdollisuus oppia uutta sekä kehittyä ammattilaisena. Toimitilamme ovat viihtyisät ja tarjoamme työntekijöillemme kilpailukykyiset henkilöstöedut. Kalajoen Hiekkasärkätkään eivät ole meiltä kaukana!  

Lisätiedot ja hakuohjeet

Kuulemme mielellämme lisää sinusta, osaamisestasi ja motivaatiostasi! Lähetäthän hakemuksesi viimeistään 5.12. osoitteessa op-careers.fi. Aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana. 
Jos sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävästä tai meillä työskentelystä, lisätietoja antaa Raili Marjakangas, 050 331 5336. Parhaiten Railin tavoittaa ti-to klo 09-13.