(Poistunut julkaisusta)

Asiakkuusneuvoja/-asiantuntija
OP Vesanto

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.10.2019

OP Vesanto on 116-vuotias pankki ja OP Nilakan Seutu 115-vuotias, mikä tekee meistä Ryhmän vanhimpia osuuspankkeja. Olemme kumpikin taloudellisesti vahvoja ja vakavaraisia, jäsentemme omistamia pankkeja. Asiakaslupauksemme mukaisesti olemme asiakkaitamme varten ja toimintaamme ohjaa ihmisläheisyys. OP Vesannon konttori sijaitsee kirkonkylän taajamassa. OP Nilakan Seudun konttorit sijaitsevat Pielavedellä sekä Keiteleellä.

OP Vesanto hakee tiimiinsä määräaikaiseen työsuhteeseen

ASIAKKUUSNEUVOJAA/-ASIANTUNTIJAA/-VASTAAVAA

Tehtävässä vastuullasi on asiakkuuksien kokonaisvaltainen hoitaminen. Tarjoat asiakkaille juuri heidän tilanteeseensa sopivia sijoittamisen ja rahoituksen ratkaisuja. Ennakoit asiakkaiden tarpeita jo etupainotteisesti ja olet heihin tiiviissä yhteydessä. Asiakasvastaavana toimit pankin kasvoina, mutta hyödynnät laajasti myös muiden asiantuntijoiden osaamista varmistaessasi, että asiakas saa juuri hänelle ajankohtaista palvelua. Tarkempi tehtävänkuva määrittyy tehtävään valittavan henkilön osaamisen perusteella. Määräaikaisuuden kesto on korkeintaan vuoden, tarkemmasta ajasta sovitaan yhdessä.

Mitä odotamme sinulta

Toivomme sinulta aiempaa rahoitus- ja varallisuudenhoitokokemusta ja kaupallisen koulutuksen tuomaa näkemystä rahoituksesta. Sinulta löytyy jo APV1-tutkinto. Työskentelytapasi on yrittäjämäinen ja nautit siitä, että saat hallinnoida omaa kalenteriasi. Kuvailet itseäsi joustavaksi, ja työskentelet sinnikkäästi kohti tavoitteita. Asiakkuuksien hoitamisessa sinulle on etua erinomaisista viestintä- ja neuvottelutaidoista. Kykenet analysoimaan ja tulkitsemaan asiakkaan tarpeita ja taloudellista tilaa. Vesannon ja Nilakan seudun Osuuspankit tekevät tiivistä yhteistyötä, eli pystyt matkustamaan kahden pankin väliä vaivatta.

Mitä saat meiltä

Olemme paikallinen kahden pankin tiimi, jossa tehdään yhteistyötä yli konttorirajojen. Tarjoamme mielenkiintoisen työn Savon sydämessä. Määräaikaisuuden jälkeen on mahdollista keskustella jatkosta. Kollegoiksi saat alan rautaisia ammattilaisia ja pääset kehittämään heidän kanssaan myös omaa ammattitaitoasi. Saat erittäin monipuolisen työnkuvan, jossa jokainen päivä on varmasti erilainen. Käytössäsi on modernit työvälineet, joiden avulla pystyt toteuttamaan myös osan neuvotteluista verkon välityksellä. Tarvittaessa järjestämme valmiiksi kalustetun asunnon. Tarjoamme myös liukuvan työajan ja etätyömahdollisuuden.

Lisätiedot ja hakuohjeet

Heräsikö kiinnostuksesi paikkaa kohtaan? Lisätietoja tehtävästä ja meillä työskentelystä antaa toimitusjohtaja Markku Niskanen (0405269013). Lähetäthän hakemuksesi ja ansioluettelosi OP:n urasivuston (op-careers.fi) kautta viimeistään 28.10. Kerro meille, miksi sinä olisit oiva valinta tehtävään!