(Poistunut julkaisusta)

Asiakkuusneuvoja/-asiantuntija
OP Lounais-Suomi

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.8.2019

OP Lounais-Suomi on toimialueensa menestyvä markkinajohtaja. Konttorimme sijaitsevat Paimiossa ja Sauvossa ja palvelemme asiakkaitamme 15 osaajan voimin. Kohtaamme 15000 asiakastamme kasvotusten, puhelimitse ja verkon kautta.

Tarjolla vastuullinen rooli sijoittamisen parissa työskentelevänä

ASIAKKUUSNEUVOJANA/ASIANTUNTIJANA

Tehtävästä:

Haemme sijoituspalveluihimme ammattilaista vahvistamaan pankkimme osaamista. Valittava henkilö tulee työskentelemään oman asiakassalkun parissa, kuitenkin tukien koko sijoitustiimimme tekemistä. Työsi koostuu pääasiassa asiakaskohtaamisista, joissa myyt ja neuvottelet sijoitustuotteistamme asiakkaalle. Tapaat asiakkaita kasvotusten sekä verkon ja puhelimen välityksellä. Tehtävänkuva ja -nimike tarkennetaan valittavan henkilön osaamisen mukaan joko neuvojaksi tai asiantuntijaksi.

Oikean osaajan tunnusmerkit:

Haemme tähän rooliin sijoittamisen ammattilaista, jolta löytyy takataskustaan sekä APV1-tutkinto että kunnianhimoa myyntityötä kohtaan. Olet työskennellyt sijoitustuotteiden parissa vähintään vuoden ja haluat kehittyä yhä edelleen ammatillisesti. Luonteeltasi olet aktiivinen tiimipelaaja, joka tarttuu toimeen ja haluaa ottaa vastuulleen oman asiakasjoukon. Kuvaat itseäsi yrittäjähenkiseksi, ja haluat hallita omaa kalenteriasi. Nautit erilaisista kohtaamisista. Haluat myös ideoida uutta ja viedä toimintaamme eteenpäin.

Mitä tarjoamme?

Saat vastuullisen ja itsenäisen tehtävän, jossa sinua tukee vankka ammattilaisten tiimimme. Perehdytämme sinut kattavasti tehtävään ja arvostamme osaamistasi. Meillä saat olla sijoittamisen ammattilainen, ja työsi on näkyvää. Annamme sinulle mahdollisuuden loistaa yhtenä joukkomme tähdistä. Tähtitiimissämme on hyvä tekemisen meininki ja haluamme onnistua yhdessä. Meidän porukkaan on mukava tulla ja panostamme hyvään työntekijäkokemukseen.

Meillä jokainen työntekijä on ennen kaikkea ihminen. Tiiviissä työyhteisössämme jokainen näkyy ja kuuluu, ja jokaisella on arvostettu rooli. Johtamisessa OP:n arvot ihmisläheisyys, vastuullisuus ja yhdessä menestyminen tehdään todeksi joka päivä.

Haluamme pitää myös huolen työntekijöistämme, joten siksi tarjoamme tekijöillemme tietysti myös OP Ryhmän laajat ja arvostetut henkilökuntaedut. Tehtävässäsi on mahdollisuus myös etätyöhön ja joustavaan työskentelyyn.

Tästä eteenpäin:

Kiinnostuitko? Porukkamme tekemisestä sinulle kertoo mielellään sijoituspäällikkö Susanna Rantakare. Susannan tavoitat parhaiten 6.9. klo 9.30-11 tai 16.9. klo 15.30-17 numerosta 0408205258 (viikolla 37 lisätietoja antaa toimitusjohtaja Leena Nikula, jolle voit soitella 11.9. numeroon 0505264593).

Joukkoomme yhdeksi tähdistä voit päästä hakemalla tehtävää 22.09.2019 mennessä oheisen linkin kautta. Haluamme kuulla osaamisestasi, motivaatiostasi ja halustasi kehittyä. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana, joten älä suotta hae tehtävään vasta viimeisenä hakupäivänä. Toivottavasti kuulemme sinusta pian!