(Poistunut julkaisusta)

Asiakkuusneuvoja/-asiantuntija
OP Alajärvi

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.8.2019

OP Alajärvi on OP Ryhmään kuuluva Osuuspankki, joka palvelee asiakkaitamme Alajärvellä ja Soinissa. Luomme 15 300 asiakkaallemme ja toimialueellemme menestystä 20 asiantuntijan voimin. Kehitämme pankkiamme iloisessa ja reippaassa ilmapiirissä omistajajäsentemme, asiakkaidemme ja toimialueemme hyväksi.

Toimintamme kasvaessa haemme Alajärvelle asiakkaidemme avuksi

ASIAKKUUSNEUVOJAA / -ASIANTUNTIJAA

Olet tärkeä osa työyhteisöämme ja tulet työskentelemään meille tärkeimmän ja arvokkaimman asian äärellä, eli asiakkaidemme parissa vaativissa asiakaspalvelu- ja myyntitehtävissä. Neuvot asiakkaitamme palveluidemme käytössä, tarjoat heille heidän tarpeisiinsa sopivia rahoitus- ja sijoituspalveluita sekä opastat osaamisesi mukaan myös haastavammissa tilanteissa. Kohtaat asiakkaamme ammattimaisesti niin kasvokkain, verkon kautta kuin puhelimitsekin. Tarkempi tehtävän kuva määräytyy osaamisesi perusteella.
Sovit joukkoomme, mikäli olet rohkea, innostunut ja oma-aloitteinen henkilö, jolta löytyy hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot. Olet aidosti kiinnostunut finanssialasta ja haluat oppia ja kehittää itseäsi jatkuvasti lisää, minkä me mahdollistamme sinulle perehdytyksen sekä ammattitaitoisten kollegoiden tuen avulla.  

Tunnistatko siis näistä itsesi?

  • Olet tavoitteellinen ja tuloshakuinen
  • Suhtaudut positiivisesti oman itsesi ja asiakkuuksien kehittämiseen ja sovellat osaamistasi myyntiin
  • Sinulla on jo kokemusta henkilöasiakkaiden rahoituksesta tai sijoituksista
  • Toivomme suoritettua APV 1 -tutkintoa tai olet valmis suorittamaan sen työsi ohella
  • Digiajan tekniset taidot ovat sinulle tuttuja  

MITÄ TARJOAMME SINULLE

Tarvitsemme asiantuntevaan joukkoomme vakituista vastuunkantajaa ja asiantuntemustaan mielellään kehittävää osaajaa. Tarjoamme sinulle kattavan perehdytyksen työhösi sekä työnohjauksen. Meille on tärkeää, että jokaisen on mahdollista oppia työn kautta ja tässä sinua tukevat työkaverit ja esimies. Lisäksi tarjoamme laajat työsuhde- edut, myyntiä tukevan palkitsemismallin sekä ison talon uramahdollisuudet. 

Miten tästä eteenpäin?

Kuulemme mielellämme lisää osaamisestasi ja motivaatiostasi. Ethän kuitenkaan jätä hakemista viime metreille, sillä aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana. Hae tehtävää lähettämällä hakemuksesi ja ansioluettelosi meille viimeistään 29.9.2019 osoitteeseen markku.pelkonen@op.fi. Mikäli sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävästä tai meillä työskentelystä, voit olla yhteydessä pankinjohtaja Markku Pelkoseen. Markun tavoitat numerosta 010 257 7003 12.9. klo 9-11 tai 19.9. klo 9-11.