(Poistunut julkaisusta)

Asiakkuusneuvoja/-asiantuntija
OP Kemin Seutu

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.8.2019

Haemme pankkiimme osaavaa

 

Asiakkuusneuvojaa/-asiantuntijaa

 

vahvistamaan pankkimme sijoituspalveluita. Työskentelet monipuolisissa sijoittamisen tehtävissä ja tehtävänkuvasi tarkentuu oman osaamisesi ja kiinnostustesi perusteella. Saat vastuullesi oman asiakassalkkusi, jota pääset hoitamaan itseohjautuvasti.

 

Odotamme sinulta:

Olet oma-aloitteinen tiimipelaaja, jolla on rohkea ote työhön. Sinulla on jo kertynyt kokemusta sijoittamisen tuotteiden parista ja APV1-tutkinto löytyy takataskustasi. Toimit yrittäjähenkisesti ja tavoitteellisesti samalla varmistaen erinomaisen palvelukokemuksen asiakkaillemme. Lähestyt asiakkaita rohkeasti niin puhelimitse, verkon kautta kuin kasvokkainkin. Näemme APV2-tutkinnon etuna, mutta ei pakollisena tähän tehtävään.

 

Tarjoamme sinulle

Monipuolisen tehtävän, mukavat työkaverit ja työyhteisön, jossa puhalletaan yhteen hiileen. Alueellamme on positiivinen vire tekemisessä ja tämä heijastuu myös pankkimme toimintaan. Luonnollisesti tarjoamme myös OP Ryhmän loistavat henkilöstöedut ja motivoivat kannustinjärjestelmät.

 

Tästä eteenpäin

Tuliko sinulle mieleen kysymyksiä tehtävästä tai meillä työskentelystä? Lisätietoja tehtävästä antaa asiakkuusjohtaja Marjo Innanen. Marjon tavoitat numerosta 0408242200.

Hae tehtävää lähettämällä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoivomuksineen op-careers.fi –sivuston kautta viimeistään 8.9.2019. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, joten haethan paikkaa mahdollisimman pian.

Valitulta henkilöltä tarkastetaan alan yleisen käytännön mukaan luottotiedot ja yritysyhteydet sekä huumausainetesti.