(Poistunut julkaisusta)

Asiakkuusneuvoja/-asiantuntija
OP Tampere

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.7.2019

Pankkimme kasvu jatkuu ja haluamme tarjota asiakkaillemme jatkossakin yhtä laadukkaan palvelukokemuksen.

Etsimmekin nyt henkilörahoituksen osaavaa

ASIAKKUUSNEUVOJAA/-ASIANTUNTIJAA

laaja-alaiseen ratkaisumyyntiin asiakkaan asumisen palveluihin liittyvissä tarpeissa sekä kokonaisvaltaiseen asiakaspalveluun kaikissa kanavissa.

Mitä odotamme sinulta

Haemme henkilöä, jolla on kokemusta henkilöasiakkaiden rahoituksesta sekä näyttöjä tuloksellisesta myyntityöstä. Olet asenteeltasi positiivinen ja työotteeltasi aktiivinen sekä taitava vuorovaikutustilanteissa. Haluat luoda jokaisen asiakkaan palvelukokemuksesta mieleenpainuvan. Roolissa korostuu oma-aloitteisuus, hyvät vuorovaikutustaidot sekä innostus aktiiviseen myyntityöhön.

Me tarjoamme

Tarjoamme sinulle haasteellisen ja itsenäisen tehtäväkokonaisuuden osaavassa työyhteisössä ja mahdollisuuden kehittää finanssialan osaamistasi voimakkaasti kehittyvässä ympäristössä. Tärkein päämäärämme on ratkaista asiakkaidemme tarpeet laadukkaasti ja kattavasti. Henkilöstötyytyväisyytemme on tutkimustenkin mukaan korkea ja saatkin tässä tehtävässä ympärillesi innostavan ja kannustavan tiimin sekä ammattilaisten tuen. Monipuolisten etujemme lisäksi pystymme isona ja kehitysmyönteisenä talona tarjoamaan urallesi ja kehittymisellesi monia mahdollisuuksia.

Tästä eteenpäin

Tuliko sinulle mieleen kysymyksiä tehtävästä tai meillä työskentelystä? Lisätietoja antaa pankinjohtaja Kirsi Välimäki tiistaina 23.7. kello 14-15 ja keskiviikkona 31.7. kello 14-15, puh. 010 254 6160.

Hae tehtävää lähettämällä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoivomuksineen viimeistään ma 12.8.2019.