(Poistunut julkaisusta)

Asiakkuusneuvoja/-asiantuntija
Auranmaan Osuuspankki

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.6.2019
Auranmaan Osuuspankki
OP Auranmaa on vahva toimialueensa kehittämiseen sitoutunut pankki. Olemme asiantunteva ja asiakaslähtöinen toimija ja konttorimme sijaitsevat Aurassa, Marttilassa, Paattisilla, Pöytyällä ja Tarvasjoella.
Toimenkuva
Etsimme aktiiviseen henkilörahoitustiimiin OP Auranmaalle Asiakkuusneuvojaa / -asiantuntijaa huolehtimaan asiakkaiden laadukkaista palveluista. Päivittäisessä työssäsi tapaat henkilöasiakkaita kasvotusten, puhelimitse ja sähköisten kanavien kautta, ja autat löytämään juuri heidän tilanteeseensa sopivia ratkaisuja. Olet mukana myös lainatarjouspalvelun toiminnassa. Varmistat jokaisessa asiakaskohtaamisessa, että asiakkaiden kokonaistarpeet tulevat huomioiduiksi ”kerralla kuntoon” -periaatteen mukaisesti.
Odotamme sinulta
Olethan oma-aloitteinen tekijä, jolla on itseohjautuva tapa työskennellä. Tartut mielelläsi työhön ja loistavan asiakaskokemuksen tuottaminen on sinulle tärkeää. Uskallat tehdä päätöksiä ja tukea asiakkaita haastavissakin tilanteissa. Haluat kehittyä rahoitusalan osaajana ja sinusta löytyy vahvaa myyntihenkisyyttä. Eduksesi on APV1-pätevyys.
Koulutus ja työkokemus
Sinulla on kokemusta rahoituksesta ja teet asiakaspalvelu- ja myyntityötä suurella sydämellä sekä aidolla innostuksella. Tavoitteet saavat sinut syttymään, ja asiakkaille soittaminen on sinusta mieluisaa puuhaa. On kuitenkin ensisijaisen tärkeää, että ihmisosaamisen taitosi ovat timanttiset, ja hallitsetkin suvereenisti neuvottelu- ja vuorovaikutustilanteet erilaisten asiakkaiden kanssa. Sinulta löytyy joustavuutta, digiajan teknistä ymmärrystä, sekä aimo annos sisäistä paloa itsesi kehittämiseen ja uusien asioiden oppimiseen. Työ sisältää jonkin verran liikkumista eri konttorien välillä. Takataskussasi on lisäksi vähintään opistotasoinen tutkinto
Muut tiedot
Tarjoamme sinulle erittäin mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn. Lisäksi saat tuen kehittymisessäsi ja tarjoamme sinulle paljon mahdollisuuksia oppia uutta. Jos kiinnostuit, toimi nopeasti. Voit jättää hakemuksesi ja CV:si sähköpostilla osoitteeseen salo@vmp.fi . Aloitamme haastattelut jo haun aikana, ja täytämme paikan heti sopivan löydyttyä.
Kesto
31.12.2019, mahdollisuus pidempään työsuhteeseen
Lisätietoja
Mikko Jaakkola, Mikko.Jaakkola@vmp.fi, 0408673523
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 28.06.2019 mennessä.