(Poistunut julkaisusta)

Asiakkuusneuvoja / -asiantuntija
Loimaan Seudun OP

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.7.2018

Haemme nyt osaavaan joukkoomme 

Asiakkuusneuvojaa/-asiantuntijaa

Vastaat asiakkuusneuvojana/-asiantuntijana henkilöasiakkaidemme palveluista etenkin vahinkovakuuttamisen osalta ja lisäksi tarjoat ratkaisuja rahoituksen ja/tai varallisuuden hoidon kysymyksissä. Myyt pankin palveluja kokonaisvaltaisesti ja vastaat myös omalla panoksellasi uusien asiakkaiden hankinnasta. Huomioit asiakkaiden tarpeet ja tarjoat aktiivisesti ratkaisuja palvellen asiakkaitamme sujuvasti niin konttorissa, puhelimessa kuin digitaalisten kanavien kautta. Tavoitteenasi on erinomainen asiakaskokemus.

Tehtävässä menestymisen eväät

Etsimällämme henkilöllä on jo kokemusta vakuutus- tai finanssialan tehtävistä. Arvostamme kokemusta vakuuttamisesta ja etenkin vahinkovakuuttamisesta. Myös vahva myynnillinen tausta voi antaa erinomaiset lähtökohdat tehtävään. Eduksesi on soveltuva koulutus esim. kaupalliselta alalta.

Ammatillista osaamistasi tukee aktiivinen ja itsenäinen ote työhön sekä rohkeus tunnistaa asiakkaan tarpeet ja vastata niihin palveluillamme. Toimit sujuvasti erilaisten asiakkaiden kanssa ja toimit mielelläsi yhteistyössä oman tiimin kanssa osana työyhteisöä. Eduksesi on kyky toimia laadukkaasti myös kiireen keskellä keskittyen olennaiseen ja into kehittää niin omaa tekemistäsi ja osaamistasi kuin toimintatapojammekin. 

Tarjoamme sinulle vaihtelevan tehtävän lisäksi OP Ryhmän kilpailukykyiset edut. Olemme keskikokoinen pankki, jolla on suuri sydän. Meillä puhalletaan yhteen hiileen ja työkavereilta saa tarvittaessa tukea.  

Haluatko kuulla lisää tehtävästä tai pankistamme? Kysymyksesi voit esittää Päivi Nummilahdelle p. 044-5532672 ja 16.7. alkaen Seija Ketolalle p. 040-5858693. 
Hae tehtävää lähettämällä hakemuksesi ja ansioluettelosi meille 6.8.2018 mennessä op-careers.fi -sivuston kautta.