(Poistunut julkaisusta)

ASIAKKUUSNEUVOJA / ASIAKKUUSASIANTUNTIJA
Etelä-Hämeen Osuuspankki

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.2.2019

Haemme rahoituksen osaajaa

ASIAKKUUSNEUVOJAA / ASIAKKUUSASIANTUNTIJAA 

laaja-alaiseen ratkaisumyyntiin henkilöasiakasliiketoimintaan. Tehtävässäsi palvelet asiakkaita rahoitukseen liittyvissä tarpeissa sekä hoidat asiakaspalvelua kokonaisvaltaisesti niin konttorissa kuin verkossakin. Työtehtäväsi on myynnillinen ja tavoitteellinen, ja siinä menestyminen vaatii aloitteellisuutta, rohkeutta tarttua haasteisiin sekä kykyä tehdä päätöksiä. Työskentelet pääsääntöisesti pääkonttorillamme Hämeenlinnassa.

Oikean osaajan tunnusmerkit

Vakuutat asiakkaat osaamisellasi ja hyvillä vuorovaikutustaidoillasi. Tunnistat asiakkaan tarvitsemat kokonaisratkaisut tuottaen hyvää asiakaskokemusta. Sinulla on aiempaa kokemusta finanssialalta sekä henkilöasiakasrahoituksesta. Olet valmis panostamaan omaan kehittymiseesi tulevaisuuden tarpeiden mukaan. Positiivinen ja ratkaisukeskeinen asenteesi on keskeinen voimavarasi.

Mitä tarjoamme sinulle

Pääset työskentelemään OP Ryhmään kuuluvassa kasvavassa aluepankissa yhdessä finanssialan ammattilaisten kanssa. Tarjoamme haasteellisen ja mielenkiintoisen työtehtävän sekä mahdollisuuden kehittää omaa osaamistasi. Meille on kunnia-asia vaalia hyvää työilmapiiriä koko pankissa.

Tästä eteenpäin

Haluatko tietää lisää tehtävästä tai meistä? Myyntijohtaja Marjo Lindholm vastaa mielellään kysymyksiisi. Marjon tavoitat torstaina 7.2. klo 14.00 - 15.30 ja tiistaina 12.2. klo 10.30 – 12.00 numerosta 050 550 2309.

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen 15.2.2019 mennessä OPn uramahdollisuudet -sivuston kautta. Ethän jätä hakemista viime hetkeen, sillä luemme hakemuksia jo hakuaikana.