(Poistunut julkaisusta)

Asiakkuusneuvoja / Asiakkuusasiantuntija
Länsi-Suomen Osuuspankki

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.9.2018

Etsimme nyt Länsi-Suomen Osuuspankin Yrityspankkiin

Asiakkuusneuvojaa tai asiakkuusasiantuntijaa (Rauma)

Tehtävä on määräaikainen perhevapaan sijaisuus. Tehtävässäsi vastaat asiakkuustiimin tuella mikro- ja pienyritysten sekä omistajayrittäjien finanssipalveluista. Päivittäisessä työssäsi neuvottelet ja toteutat erilaisia, onnistuneita palveluratkaisuja. Eduksi luetaan osaaminen rahoitus- ja vakuusprosessista, samoin kokemusta säästämis- ja sijoitustuotteiden myynnistä. Tehtävänkuvaan voi kuulua oma asiakassalkku ja uusasiakashankinta. Kannat myös vastuuta asiakastyytyväisyydestä ja pankin näkyvyydestä toimialueellamme.

Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus (esim. tradenomi). Tehtävässä edellytetään aktiivista, myynnillistä ja itsenäistä työotetta.  Arvostamme positiivista asennetta uuden oppimiseen ja uusiin haasteisiin. Työssäsi osaat priorisoida ja olet hyvä hallitsemaan omaa ajankäyttöäsi. Toimit joustavasti kaikissa palvelukanavissa: puhelimessa, verkossa kuin konttorilla kasvotusten. Paineensietokyky ja yhteistyötaidot ovat lähtökohtia tehtävässä menestymiselle.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja haastavan työtehtävän, sekä pankin tarjoamat henkilöstöedut ja kehittymismahdollisuudet.

Hae tehtävää lähettämällä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoivomuksineen 23.9.2018 mennessä OPn Uramahdollisuudet -sivuston kautta, www.op-ura.fi. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana. Lisätietoja tehtävästä antavat asiakkuuspäällikkö Sanna Someristo, puh. 044 7141 562 ja yrityspankinjohtaja Vesa Rosendahl, puh. 044 7141 405.