(Poistunut julkaisusta)

Asiakkuusneuvoja / Asiakkuusasiantuntija (sijoitus)
OP Kymenlaakso

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.7.2019

OP Kymenlaakso on OP Ryhmään kuuluva Osuuspankki, joka palvelee asiakkaitamme Haminassa, Kotkassa ja Kouvolassa. Luomme 102 000 asiakkaallemme ja koko maakunnallemme menestystä 130 asiantuntijan voimin. Kehitämme pankkiamme iloisessa ja reippaassa ilmapiirissä omistajajäsentemme, asiakkaidemme ja koko maakuntamme hyväksi.

Haluatko auttaa asiakkaitamme toteuttamaan elämän pieniä ja suuria unelmia?

Jos vastasit myöntävästi ja olet tekemisen meiningistä ja haasteista syttyvää, voisit olla etsimämme  

ASIAKKUUSNEUVOJA / ASIAKKUUSASIANTUNTIJA (sijoitus), Kouvola 

Finanssialan ammattilaisena tehtävänäsi on huolehtia, että oman asiakassalkkusi asiakkaiden haaveet vaurastumisesta sekä arjen pankkiasiat hoituvat mahdollisimman vaivattomasti. Huolehdit kokonaisvaltaisesti asiakkaidemme talouden vaurastuttamisesta ja turvaamisesta yhteistyössä pankkimme muiden asiantuntijoiden kanssa ja tarjoat heille parhaiten sopivat ratkaisut sekä ainutlaatuisen asiakaskokemuksen. Olet asiakkaillemme tärkeä kumppani elämän pienten ja suurten unelmien toteuttamisessa. Asiakaspalvelutyö saa sydämesi sykkimään ja myyntityö innostumaan. Olet utelias uudelle ja uskallat tarttua uusiin haasteisiin. Asiointi kanssasi on asiakkaillemme vaivatonta ja joustavaa digisti ja livenä, sillä työskentely monikanavaisesti paikasta riippumatta tuo työpäivääsi mukavaa vaihtelua.

Positiivisella asenteellasi saat hymyn niin asiakkaidemme kuin työkavereidenkin huulille etkä ole valmis tinkimään ylivertaisesta asiakaskokemuksesta. Työssä menestyäksesi tarvitset vahvaa työkokemusta asiakassalkun hoitamisesta eri kanavissa ja sijoitusmarkkinoiden laaja-alaista tuntemista sekä omakohtaista kiinnostusta sitä kohtaan. Odotamme sinulta aitoa halua ylittää asiakkaan odotukset, aktiivisuutta sekä laaja-alaista osaamista pankkipalveluista. Olet organisointi- ja paineensietokykyinen ja osaat johtaa itse itseäsi. Ennakkoluulottoman asenteesi lisäksi odotamme sinulta sopivaa kaupallista koulutusta. Kokemus sijoittamisesta ja APV1-tutkinto ovat ehdoton etu. Kokemustakin tärkeämpänä pidämme halua kehittyä monipuoliseksi talouden kumppaniksi, jossa sijoittamisen lisäksi sinulla on rohkeutta puhua myös oman elämän turvaamisesta tai asiakkaidemme rahoitustarpeista.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtävän sijoittamisen parissa, mukavan työporukan sekä tukea ja apua omaan kasvutarinaasi. Meillä sinulla on mahdollisuus olla mukana ihmisläheisessä työyhteisössä, jossa tuemme myös työelämän tasapainoa muun elämän kanssa. Kanssamme olet edelläkävijöiden joukossa toimialamme kehityksessä. Tehtävä on vakituinen.

Lisätietoja tehtävästä antaa pankinjohtaja Minna Oksanen, p. 040 567 0006 (12.7.2019 saakka) sekä HR- ja viestintäjohtaja Susanne Vesala, p. 040 738 6059. Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen viimeistään 4.8.2019 mennessä https://op-careers.fi/ -sivuston kautta. Aloitamme haastattelut jo hakuajan kuluessa, joten ethän jätä hakemustasi viime tippaan.

Yhdessä hyvä tulee.