Asiakkuusneuvoja / Asiakkuusasiantuntija, rahoituspalvelut
OP Uusimaa

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 8.7.2021

OP Uusimaa on yksi OP Ryhmän suurimmista pankeista ja toimialueemme johtavia pankkeja. Palvelemme joustavasti verkossa, puhelimitse ja toimipisteissämme Hyvinkäällä, Järvenpäässä, Karkkilassa, Keravalla, Kirkkonummella, Klaukka-lassa, Lohjalla ja Nummelassa. OP Uusimaa on jäsentensä omistama, voimakkaasti kehittyvä pankki. Asiakaslupauk-semme mukaisesti olemme asiakkaitamme varten. 


Haemme 

 

asiakkuusneuvojia / asiakkuusasiantuntijoita Henkilöasiakkaiden rahoituspalveluihin

 

Tehtävästä

Rahoituspalvelut -tiimissä toimit asuntorahoittamisen myyntitehtävissä. Päivittäisessä työssäsi suunnittelet ja toteutat asiakkaillemme ratkaisuja asumiseen ja talouden turvaamiseen liittyen. Kohtaat asiakkaita kaikissa kanavissa; puheli-mitse, verkkoneuvotteluissa ja asiakkaan niin halutessa myös kasvokkain. Teet jokaisessa neuvottelussa asiakkaalle selkeän ja asiantuntevan ratkaisun. Tehtävänimike tarkentuu valittavan henkilön osaamisen perusteella.


Mitä odotamme sinulta?

Odotamme sinulta finanssialan palveluiden ja rahoitusprosessin hyvää hallintaa ja vakuusosaamista sekä aktiivista, ratkai-sukeskeistä ja vastuullista otetta työhön. Työskentelytapasi on itsenäinen ja määrätietoinen ja sinulla on erinomaiset vuorovaikutus- ja digitaidot. Vakuutat asiakkaasi osaamisellasi ja persoonallasi. Innostut haasteista, motivoidut huipputu-loksista ja nautit asiakkaiden parissa työskentelystä. Sinulla on työkokemusta henkilöasiakasrahoituksen myyntitehtävistä ja sinulla on hyvät organisointi- ja oman työn hallintataidot ja paineensietokykyä. 

 

Mitä tarjoamme sinulle?

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn innostavassa ja kehittyvässä työympäristössä yhdessä OP Ryh-män suurimmista pankeista. Tässä tehtävässä pääset näkemään ja kokemaan rahoitusalaa laaja-alaisesti ja kehittymään asiantuntijana. Luonnollisesti tarjoamme sinulle myös pankkimme ja OP Ryhmän erinomaiset työsuhde-edut.

 

Lisätiedot ja hakuohjeet

Lisätietoja tehtävästä antaa Vesa Toikka 14.7. ja 11.8. klo 13-16 p. 010 254 2322. 

Lähetä hakemuksesi 15.8.2021 mennessä oheisen hakunapin kautta. Kerro hakemuksessasi palkkatoiveesi ja millä alueella haluaisit työskennellä. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, älä siis jätä hakemista viime hetkeen!

 

Finanssialalla luottamus ja vastuullisuus ovat toimintamme perusta, minkä vuoksi tehtävään valittavalta henkilöltä tarkistetaan luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetetään huumausainetesti ja terveystarkastus.

 

OP on Suomen johtava finanssiryhmä ja alan suurin työnantaja Suomessa. OP:n muodostavat yli 140 itsenäistä osuuspankkia ja niiden omistama keskusyhteisö OP Osuuskunta tytär- ja lähiyhteisöineen. Meillä työskentelee yli 12 000 finanssialan ammattilaista.
 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1474715
  • Tehtäväalue: Pankki ja rahoitus
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Uusimaa