(Poistunut julkaisusta)

Asiakkuuskoordinaattori
UB Omaisuudenhoito Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.12.2018

Haluatko vastata asiakkaiden odotuksiin, kehittää aktiivisesti omaa työnkuvaasi ja nähdä työsi tuloksen konkreettisesti tarkkuutta vaativissa tehtävissä? United Bankers -konserniin kuuluva UB Omaisuudenhoito Oy hakee asiakkuuskoordinaattoria sopimushallinnon ja myynnin tukitoimintoihin kuuluviin tehtäviin. Tehtävä on määräaikainen, noin vuoden mittainen äitiyslomasijaisuus.

Asiakkuuskoordinaattorin työtehtäviin kuuluvat muun muassa asiakassopimusten ja asiakasdokumentaation tarkastaminen ja hallinta, arvo-osuustilien avaukset, erilaiset myynnin tukitoiminnot sekä sopimushallinnon avustavat tehtävät. Rutiinitehtävien lisäksi työ pitää sisällään erilaisten projektien suunnittelua, valmistelua ja toteutusta yhteistyössä muun organisaation, kuten compliance-toiminnon kanssa.

Asiakkuuskoordinaattorin tehtävien hoitaminen edellyttää huolellisuutta, järjestelmällisyyttä ja oma-aloitteisuutta.  Suunnittelet asioita eteenpäin ja toteutat suunnitelmia järjestelmällisesti sekä toimit jäsentyneesti. Rahoitusalan sääntelyn tunteminen tai kokemus sijoitusalalta on eduksi, mutta hakijalta ei edellytetä alan työkokemusta. Kokemusta tärkeämpää on kyky toimia itsenäisesti vaativissakin tilanteissa, joustavuus sekä halukkuus uuden oppimiseen. Työtehtävään sopiva koulutustausta on esimerkiksi kaupallinen tai oikeustieteellinen, ja tehtävä sopii erinomaisesti esimerkiksi opintojensa loppuvaiheessa olevalle korkeakouluopiskelijalle ponnahduslaudaksi rahoitusalalle. Tekniset taidot ja erilaisten ohjelmien omaksuminen on edellytys työtehtävässä suoriutumiselle. Suomen kielen lisäksi tehtävässä tarvitaan hyvää ruotsin ja englannin kielen taitoa.

Tukenasi on pieni, osaava tiimi ja iso joukko UB:laisia. Toimimme ketterästi ja jatkuvasti muuttuvalla toimialla, joten panostamme kehitykseen ja hyvään draiviin. Toimistomme sijaitsee Helsingin ydinkeskustassa.

Rahoitusalalla työskenteleviltä odotetaan ehdotonta luottamusta, joten luottotietosi tarkastetaan rekrytointiprosessin edetessä.

Pyydämme lähettämään vapaamuotoiset hakemukset palkkatoiveineen 16.12. mennessä osoitteeseen hr@unitedbankers.fi. Haastattelut pidetään viikolla 51 ja paikka täytetään heti sopivan hakijan löydyttyä. Työ alkaa tammi-helmikuun vaihteessa.