(Poistunut julkaisusta)

Asiakkuuskoordinaattori, Finlight Group Oy (Akaa)
Alen Consulting Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.11.2019

Asiakkaamme Finlight Group Oy on toiminut monipuolisesti LED-valaistuksen alalla jo vuodesta 2007. Palveluihin kuuluvat toimivien LED-valaistusratkaisujen lisäksi valaistussuunnitelmat ja tarvittaessa asennuspalvelut nopeaa asiakaspalvelua unohtamatta. Valaisimien sopimustuottajana he suunnittelevat ja valmistavat tuotteet asiakkaalle mittatilauksesta haastaviin kohteisiin sekä erilaisiin koneisiin ja laitteisiin. 

Etsimme heille nyt Akaaseen 

ASIAKKUUSKOORDINAATTORIA.

Innostaako Sinua asiakkaiden tarpeiden kartoitus ja kuuntelu? Oletko luontaisesti asiakaspalveluhenkinen, teknisistä asioista kiinnostunut henkilö?

Työnkuvaasi kuuluvat uusasiakashankinnan tehtävät kartoittavalla työotteella, tapaamisten järjestelyt, erilaiset sisällöntuottotehtävät markkinointia varten, työhön liittyvät raportointitehtävät sekä muut soveltuvat tehtävät. 

Toivomme sinulta:

  • alalle soveltuvaa koulutusta
  • työkokemusta myynti-/asiakaspalvelutehtävistä
  • hyviä ongelmanratkaisutaitoja
  • hyvää suullista ja kirjallista englannin kielen taitoa
  • toimistotyöhön soveltuvia IT-taitoja
  • joustavaa asennetta 

Sinussa voi olla myös luontaista empatiaa, mikä mahdollistaa hyvän asiakasymmärryksen. Rauhallisuus, asiantuntevuus ja hyvät yhteistyötaidot sekä itseilmaisutaidot tulevat sinusta luontaisesti esiin erilaisissa konteksteissa. Valaisinpuolen taustaa emme edellytä, mutta esim. talotekniikka- tai muu tekninen tausta katsotaan eduksi. Englannin kielen taidon lisäksi eduksi katsomme myös ruotsin kielen taidon.

Työ on kokoaikaista päivätyötä klo 8-16, alkuun kolmena (3) päivänä viikossa. Työajoissa on myös neuvotteluvaraa. Työsuhde alkaa vuokratyösuhteena sopimuksen mukaan, ja tästä on mahdollisuus työllistyä vakituiseen työsuhteeseen yrityksen kirjoille jo 4 kuukauden jälkeen. Palkkaus on neuvoteltavissa.

Työpaikka sijaitsee Akaan Toijalassa aivan keskustassa, osoitteessa Valtatie 10. Toimipisteeseen ajaa vajaassa puolessa tunnissa niin Tampereelta kuin Hämeenlinnastakin!

Kiinnostuitko tästä uramahdollisuudesta? Täytä hakemus CV:n kera alla olevan linkin kautta jo tänään ja kerro meille, mikä tekisi juuri sinusta hyvän asiakkuuskoordinaattorin! Lisätietoja tehtävästä antaa Alen Consulting Oy:n myyntikonsultti Minna Kotilainen arkisin klo 8-16, p. 044 740 4501.

https://alenconsulting.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=270 


Alen Consulting Oy on rekrytointeihin, suorahakuihin ja henkilöstövuokraukseen erikoistunut asiantuntijaorganisaatio. Olemme toimineet jo vuodesta 1993 asti ja olleet mukana tamperelaisten ja pirkanmaalaisten yritysten rekrytointitarpeiden asiantuntijoina. Nykyään toimintamme kattaa koko valtakunnan ja asiakkainamme on useita suuria ja pieniä koko Suomen alueella toimivia yrityksiä.

Olemme Henkilöstöpalveluyritysten Liiton jäsenenä luotettava ja ammattitaitoinen työnantaja sekä suorarekrytointiprosessin toteuttaja. Pidämme huolta työntekijöistämme ja vuokratyösuhteessa takaamme aina vähintään työehtosopimuksen mukaisen palkkauksen, asianmukaiset työvarusteet sekä tukemme kaikissa työsuhteeseen liittyvissä asioissa.