Asiakkuusjohtaja
Keski-Suomen Osuuspankki

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 9.9.2021

OP Keski-Suomi on asiakkaidensa omistama, paikallinen osuuskuntamuotoinen pankki. Olemme yksi OP Ryhmän suurimpia ja toimialueemme johtavia pankkeja. Omistaja-asiakaspalveluyksikkömme lisäksi meillä on Keski-Suomessa 9 toimipistettä sekä käytössä OP:n kattavat verkko-, mobiili- ja puhelinpalvelut. Yrityskulttuurimme ja arjen tekemisen ytimessä ovat arvomme – ihmisläheisyys, vastuullisuus ja yhdessä menestyminen. Nämä arvot ovat mahdollistaneet osuustoiminnallisen menestyksemme läpi vuosikymmenten, ja samoissa arvoissa piilee myös tulevaisuuden kulttuurimme vahvin kulmakivi.  

 

Haemme nyt asiakkuusjohtajaa vastaamaan pk-yritysten asiakashankinnasta ja nykyisten asiakkuuksien kehittämisestä.


Asiakkuusjohtaja, OP Keski-Suomi

 

Teet aktiivista myyntityötä saavuttaaksesi ryhmän ja pankin keskeiset tavoitteet. Vastaat koko OP Ryhmän palvelutarjoaman myynnistä asiakkaalle hyödyntäen asiantuntijoita eri tuotealueilta. Lisäksi oma syväosaamisalueesi on yritysrahoitus.


Kiinnostaisiko sinua työskennellä alamme halutuimman työnantajan palveluksessa? 
Me olemme hyvin monimuotoinen joukko alamme kovia osaajia. Meininki on rempseää ja energistä, vaikka työtä riittää ja sitä kunnialla hoidetaan. 
 
Olemme hyvin ylpeitä siitä, miten olemme menestyneet, ja mitä yhdessä saavuttaneet. Olemme asiakkaidemme omistama, seutumme johtava pankki. Meillä on laajat yhteistyöverkostot toimialueellamme. Eri mittareilla mitattuna olemme myös yksi menestyneimmistä Osuuspankeista. Tulet siis osaksi voittavaa joukkuetta! Meillä tulet tekemään eettistä myyntityötä, jolloin työsi keskiössä on erinomaisten asiakaskokemusten tuottaminen ratkaisukeskeisesti ja kuunnellen.
 
Esimiestyö ja valmentaminen on meillä tutkitusti erinomaista; se on valmentavaa ja läsnäolevaa. Meille on tärkeää toimialueemme menestys ja haluamme olla pankkina yhteisömme vastuullinen jäsen. Sen eteen tulemme tekemään jatkossakin tinkimätöntä työtä. Vakavaraisena pankkina meidän on mahdollista panostaa sinun ja työkavereittesi osaamisen kehittämiseen ja työhyvinvointiin.
 
Tämä on sinun tilaisuutesi tulla kanssamme jatkamaan OP Keski-Suomen menestystarinaa. 

 

Odotamme sinulta  
Menestyäksesi tehtävässä olet ulospäinsuuntautunut, innokas ja vahvasti myyntihenkinen. Sinulla on aiempaa kokemusta vaativasta ja asiantuntemusta edellyttävästä suunnitelmallisesta myynti- ja asiakastyöstä. Osaat kartoittaa asiakkaan finanssitarpeet kokonaisvaltaisesti ja räätälöidä asiakkaalle hänen tarpeisiinsa sopivat palvelut tarjoamastamme. Olet mukana finanssi- ja vakuutusalan digitaalisessa kehityksessä ja ymmärrät digitalisaation merkityksen palvelukokonaisuuksissa.  


Sinulla on erinomaiset valmiudet vaativiin neuvottelu- ja vuorovaikutustilanteisiin sekä kyky rakentaa sisäisiä ja ulkoisia yhteistyöverkostoja. Työskentelytapasi on oma-aloitteinen, vastuullinen ja systemaattinen. Englannin kielitaitosi on hyvä, muu kielitaito on eduksi.   


Tunnistatko tästä itsesi?
Tässä tehtävässä menestyt, jos sinulla on kyky paneutua asiakkaan tilanteeseen ja hahmottaa isoja kokonaisuuksia.  Kehittymisesi myötä löydät ratkaisuja, et välttämättä aina sitä ilmeisintä, vaan asiakkaan kokonaisuuden kannalta parhaimman. Ymmärrät, että satasen sprintin sijaan olet maratonilla – rakentamassa pitkäaikaisia asiakassuhteita.
 
Istut joukkoomme loistavasti, jos sinulla on halu onnistua työssäsi ja polte auttaa asiakkaita toteuttamana haaveitaan turvallisesti. Toimit joustavasti muuttuvissa tilanteissa ja osaat organisoida omaa työskentelyäsi ja ymmärrät henkilökohtaisten sekä yhteisten tavoitteiden merkityksen työmme ohjaajana. Haluat myös oppia uutta sekä auttaa työkaveria vierelläsi. 

 

Mitä tarjoamme sinulle?

Tarjoamme sinulle laaja-alaisen tehtävänkuvan sekä erinomaisen tilaisuuden kehittää osaamistasi ja laajentaa verkostojasi sekä työyhteisön tuen. Esihenkilöksesi saat kokeneen henkilön, ammattilaisen, joka on läsnä ja tukee sinua yhdessä valmentajasi kanssa työsi tavoitteiden saavuttamisessa. Tavoitteesi tulevat olemaan selkeitä, henkilökohtaisia sekä haasteellisia. Luonnollisesti saat käyttöösi myös OP:n mainiot työsuhde-edut.

 

Miltä vaikutti? Tulisitko työkaveriksemme Jyväskylään?
Jos sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävästä tai meillä työskentelystä, pankinjohtajamme Juhana Jacksén juttelee mielellään kanssasi lisää puh, puh. 040 705 2579, varmimmin tiistaina 14.9. klo 14.30-16.00 tai maanantaina 20.9. klo 10.30-12.00.

 

Lisätiedot ja hakuohjeet  
Jos onnistuimme vakuuttamaan sinut heti, myy meille osaamisesi ja persoonasi lähettämällä ansioluettelo ja hakemus palkkatoiveineen op-careers.fi -sivuston kautta viimeistään 30.9.2021. Rekrytointiprosessimme etenee jo hakuajan kuluessa, joten älä suotta jätä hakemistasi viimeiseen päivään. 

 

Finanssialalla luottamus ja vastuullisuus ovat toimintamme perusta, minkä vuoksi tehtävään valittavalta henkilöltä tarkistetaan luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetetään huumausainetesti ja terveyskysely.  
  
OP on Suomen johtava finanssiryhmä ja alan digitaalisen muutoksen suunnannäyttäjä. Olemme asiakkaidemme omistama, finanssialan suurin työnantaja Suomessa. Ryhmässämme työskentelee yli 12 000 alan ammattilaista, ja tuotamme sekä kehitämme pankki-, varallisuudenhoito-, vakuutus- ja terveydenhoitopalveluita yli neljälle miljoonalle asiakkaallemme. 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1497259
  • Tehtäväalue: Pankki ja rahoitus
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Jyväskylä