ASIAKKUUSJOHTAJA
Hoas – Helsingin seudun opiskelija-asuntosäätiö

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.9.2020

Haluaisitko päästä kehittämään tulevaisuuden asiakaskokemusta, digitaalista markkinointia ja palvelukonsepteja? Entä, kun asiakaskunta on täynnä diginatiiveja nuoria – uskotko pysyväsi vauhdissa mukana? Jos uskot, niin tämä kortti kannattaa katsoa!

Hoasilla on käynnissä mittavia muutoksia kiinteistökannan muokkaamisen ja kasvattamisen sekä digitaalisten palveluiden, markkinoinnin ja toimintaprosessien kehittämisen ympärillä. Uusi strategia lanseerataan loppuvuodesta, ja asiakkuusjohtajan tehtävässä pääset johtamaan muutosta etulinjassa muun johtoryhmän kanssa.

Asiakkuusjohtajan tehtävä on tulevan strategian toteutumisen kannalta hyvin merkittävä. Etsimmekin nyt näkemyksellistä ja aikaansaavaa asiakaskokemuksen ja -palvelun johtamisen ammattilaista, jota motivoi digitaalisuus, muutos ja kehittäminen. Kykysi johtaa, inspiroida ja osallistaa ihmisiä muutoksen tekemiseen ovat oleellisia tehtävässä onnistumisen kannalta. Lisäksi laaja-alainen sidosryhmäkenttä opiskelijajärjestöjen, korkeakoulujen, muiden kotimaisten ja kansainvälisten opiskelija-asuntotoimijoiden sekä ARA-asumisen parissa haastaa yhteistyökykyäsi joka päivä.

Koska tehtävämme on tarjota koteja opiskelijoille, odotamme, että sinulta löytyy ymmärrystä nuoren, diginatiivin, kansainvälisen sekä mukavaa ja helppoa asumista arvostavan asiakaskunnan tarpeista. Ammatillisesti odotamme sinulta kokemusta ihmisten johtamisesta, digitaalisten palveluiden kehittämisestä, digitaalisesta markkinoinnista ja muutosten läpiviemisestä. Jos olet lisäksi jo työskennellyt asumis- tai majoituspalveluiden kehittämisen parissa, niin perehtymisesi toimintaympäristöömme helpottuu huomattavasti.

Viihtyäksesi työyhteisössämme tarvitset aitoa halua tehdä asioita yhteistyössä muiden kanssa, ison annoksen rentoa ja välitöntä asennetta, positiivista pelisilmää ja ainakin omasta mielestäsi hyvää huumorintajua. Näitä me tarjoamme myös sinun työpäiviisi!

Tule mukaan kehittämään mukavinta ja helpointa opiskeluajan asumista!

Kiinnostuitko?

Jos sinulla on mielessäsi kysymyksiä tehtävästä, lisätietoja antaa Mercuri Urvalissa Sanja Hovilainen puh. +358 40 754 8107. Voit myös jättää soittopyynnön sähköpostitse (etunimi.sukunimi@mercuriurval.com). Kaikki hakemukset ja yhteydenotot käsitellään luottamuksellisesti.

Hakemuksesi voit jättää viimeistään 27.9. osoitteessa www.mercuriurval.fi viitenumerolla FI-15515. Liitä mukaan CV:si sekä vapaamuotoinen kuvaus osaamisestasi ja motivaatiostasi palkkatoiveineen.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot