(Poistunut julkaisusta)

Asiakkuusjohtaja
LähiTapiola Keskinäinen Vakuutusyhtiö

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.7.2020

LähiTapiola Keskinäinen Vakuutusyhtiö etsii ansaitulle eläkkeelle siirtyvän henkilön seuraajaksi Ouluun uutta asiakkuusjohtajaa. LähiTapiolan suurasiakasyksikön asiakasvastaavana edistät elämänturvayhtiön menestystä ja strategian mukaista uudistumista kehittämällä tavoitteellisesti oman yritysasiakassalkun asiakkuuksia, hankit uusia yritysasiakkaita sekä kehität yhteistyötä omien sisäisten ja ulkoisten sidosryhmien kanssa. Toimialueena on pääasiassa pohjoinen Suomi ja asiakkaana yli 50 henkilöä työllistävät yritykset.

Odotamme sinulta

  • Tavoitteellista ja analyyttistä otetta itsenäiseen asiakastyöhön
  • Aktiivista asennetta uusien asiakkaiden hankintaan
  • Kykyä ja halua rakentaa ja kehittää yhteistyöverkostoja sekä sisäisten että ulkoisten kumppaneiden kanssa
  • Aktiivista ja vastuullista tiimityöskentelyä
  • Osallistumista oman liiketoiminnan kehittämiseen

Olet yritysasiakasliiketoiminnan osaaja, jolla on intohimoa kehittyä asiakkaidemme liiketoiminnan, henkilöstön ja talouden ymmärtäjäksi ja kykyä rakentaa pitkäaikaisia asiakassuhteita vakuuttamisen, terveyden ja talouden kokonaisuuksien ympärille yhdessä asiakkuustiimin kanssa.

Tarjoamme

Pääset työskentelemään haasteellisten ja monipuolisten tehtävien parissa. Sinulla on mahdollisuus kehittyä ja edetä työssäsi osaamistaustasi mukaan. Saat ympärillesi rennon ja välittömän työyhteisön, joka on valmis auttamaan sinua menestyäksesi tehtävässä parhaalla mahdollisella tavalla. Meillä on myös monipuoliset henkilöstöedut, joita pääset hyödyntämään.

Lisätietoja

Jos sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävästä tai meillä työskentelystä, lisätietoja antaa liiketoimintajohtaja Jouni Kukkonen, puh. 040 502 0709 jouni.kukkonen@lahitapiola.fi.

Hae tehtävää täyttämällä hakulomake 6.8.2020 mennessä.

Tehtävään alustavasti valitun henkilön luottotiedot tarkistetaan. Tehtävään valittavan henkilön tulee täyttää vakuutusalan hyvämaineisuusvaatimukset ja tämä varmistetaan työsopimuksen allekirjoittamisen yhteydessä.