(Poistunut julkaisusta)

Asiakkuusjohtaja
Helsingin kaupungin asunnot Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.6.2020

Haluatko olla mukana tekemässä Helsingin parhaita vuokrakoteja? Haemme asiakkuusjohtajaa vastaamaan Hekan asiakkuus- ja viestintäasioista.

Asiakkuusjohtajana toimit osana Hekan johtoryhmää. Työssäsi korostuvat laajojen kokonaisuuksien hallitseminen sekä hankkeiden ja projektien johtaminen. Vastaat yhtiömme asukastoimintayhteistyöstä ja digitaalisten asukaspalveluiden kehittämisestä sekä toimit viestintäkanaviemme päätoimittajana. Ohjaat lisäksi aluetoimistojemme asiakkuuspäälliköiden työtä.

Sinulla on tehtävään soveltuva ylempi korkeakoulututkinto. Edellytämme lisäksi kokemusta esimiestehtävistä sekä vahvaa osaamista asiakkuuksien ja viestinnän johtamisesta.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja monipuolisen työtehtävän, hyvän työilmapiirin, joustavat työjärjestelyt, hyvät työsuhde-edut sekä mahdollisuuden kehittyä. Pääset mukaan kehittämään toimintaamme, vastaamaan vastuualueesi arjen toimivuudesta ja tuottamaan asukkaillemme asumisen parasta arkea.  Viihtyisä monitilatoimistomme sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Helsingin Alppilassa.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä ja olet etsimämme henkilö, jätä hakemuksesi palkkatoivomuksineen.

Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusjohtaja Jaana Närö, puh. 040 689 0995.

Hakuaika päättyy 7.8.2020. Jätä hakemuksesi Hae paikkaa -linkin kautta.Helsingin kaupungin asunnot Oy (Heka) on Helsingin kaupungin omistama yhtiö. Heka on noin 48 000:lla Helsingissä sijaitsevalla ara-vuokra-asunnollaan Suomen suurin vuokranantaja. Noin 15 prosenttia helsinkiläisistä asuu Hekalla. Hekalla on viisi aluetoimistoa eli Hekan etelän, idän, kaakon, koillisen ja lännen toimistot, jotka vastaavat Hekan kohteiden isännöinnistä ja huollosta sekä asiakaspalvelusta. Yhtiön talous- ja henkilöstöhallinto sekä erityisasuntojen hallinnointi on keskitetty pääkonttorille, joka ohjaa toimistojen toimintaa sekä vastaa vuokratalojensa pääomatalouden hallinnasta ja sen suunnittelusta. Hekassa työskentelee yli 650 asumisen ammattilaista. Suurimmat henkilöstöryhmämme ovat kiinteistöhuolto ja siivous. Heka on savuton työpaikka. Lue lisää Hekasta osoitteesta www.hekaoy.fi.