(Poistunut julkaisusta)

Asiakkuusjohtaja
Certego Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.6.2020

 

CERTEGO on ASSA ABLOYN omistama johtava pohjoismainen turvallisuusratkaisujen toimittaja. Toteutamme ammattitaidolla asiakkaan liiketoimintaan integroituvia turvallisuusteknologian kokonaisratkaisuja. Asiakaslupauksemme on toimittaa parasta palvelua ja edelläkävijän turvallisuusratkaisuja ja siihen päästäksemme tarvitsemme alan parhaat osaajat, joilla on inhimillinen ote työhön. CERTEGOlla on 80 toimipistettä Pohjoismaissa, yli 1200 työntekijää ja liikevaihto yli 200 milj.€. Lue lisää www.certego.fi

 

Etsimme asiakkuusjohtajaa pääkaupunkiseudulle vakituiseen työsuhteeseen

Asiakkuusjohtajana tehtäviisi kuuluu segmenttikohtainen strateginen johtaminen ja kehittäminen Certegon strategian mukaisesti. Tämän lisäksi tärkeänä osana tehtävää on myynnin operatiivinen kehittäminen ja tehokkuuden mahdollistaminen. Raportoit tehtävässä kaupalliselle johtajalle ja tiimiisi kuuluu myyntipäälliköitä, asiakkuuspäällikkö sekä matriisissa myös tuotantopäällikkö.


Työskentelet tiiviissä yhteistyössä tuotantopäällikön, myynnin ja ratkaisut-yksikkömme kanssa varmistaen nimetyille asiakkuuksille korkealaatuisen asiakaskokemuksen. Sinulla onkin vastuu segmenttikohtaisesta myynnin tekemisestä ja uusasiakashankinnasta, asiakastyytyväisyydestä sekä aktiivinen ote tulosrakenteen kehittämisessä. Näiden lisäksi keskeisenä tehtävänäsi on segmentin markkinoinnista vastaaminen yhteistyössä markkinointipäällikön kanssa.

 

Jotta menestyisit tehtävässä parhaiten,

  • Toivomme, että sinulla on aikaisempaa esimieskokemusta sekä henkilöstön huomioonottava, arvostava ja määrätietoinen asenne henkilöstöjohtamiseen, sillä laadukas esimiestyö ja asiakastyytyväisyys ovat Certegon toiminnan kulmakiviä ja niiden varmistaminen on ykkösprioriteettimme
  • Motivoidut myynnistä ja sen kehittämisestä sekä haluat aidosti rakentaa kilpailuetua
  • Sinulla on hyvä ote tulosten ennakoitavuudesta
  • Olet kokenut tiimipelaaja, joka kykenee nopeaan päätöksentekoon ja riskienarviointiin

Eduksesi katsomme, jos sinulla olisi myös kokemusta turva- tai lukitusjärjestelmistä ja niiden myynnistä.

Haemme ammattitaitoista, oma-aloitteista ja vastuullisesti toimivaa itsenäiseen työskentelyyn kykenevää ammattilaista tiimiimme. Asiakaskohtaisia turvaselvityksiä varten sinulla tulee olla nuhteeton ja rikosrekisteritön tausta.

Certego tarjoaa sinulle mahdollisuuden päästä mukaan alan johtavan yrityksen kasvutarinaan, kehittää omaa ammattiosaamistasi yhdessä alan huippuammattilaisten kanssa laadukkaan perehdytyksen ja jatkuvan kouluttamisen ansiosta. Sinulla on mahdollisuus kouluttautua sekä kehittää omaa urapolkuasi Certegossa, ja näin ollen laajentaa monipuolisesti työnkuvaasi ja asiantuntijuuttasi. Saat myös käyttöösi ePassin monipuoliset liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointiedut sekä kattavan työterveyshuollon.

Lisätietoja tehtävästä antaa 17.6. klo 14.00-16.30 ja 18.6. 09.00-10.30 kaupallinen johtaja Janne Keränen, puh. +358 40 561 3610.

Lähetä hakemuksesi sekä ansioluettelosi palkkatoiveineen 3.7.2020 mennessä otsikolla ”Asiakkuusjohtaja PKS” osoitteeseen rekrytointi@certego.fi.

Paikka täytetään välittömästi sopivan henkilön löydyttyä, joten haastattelut aloitetaan jo hakuprosessin aikana.
Hae rohkeasti joukkoomme!