(Poistunut julkaisusta)

Asiakkuusjohtaja
OP Ryhmä

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.5.2020

OP on vahvasti tulevaisuutta visioiva finanssiryhmä. Palkkaamme jatkuvasti uusia kollegoita OP Ryhmään, jossa kunnianhimoisimmatkin ammatilliset unelmat on mahdollista toteuttaa. Rakennamme strategisesti sellaista kulttuuria, jossa sinä saat mahdollisuudet vaikuttaa rohkeasti uudistuvien ja miljoonien suomalaisten elämää koskettavien ratkaisujen parissa, ensimmäisenä Suomessa.


Haemme OP Yrityspankkiin Suurasiakkaat-organisaatioon Kuopioon


Asiakkuusjohtajaa 


vakinaiseen työsuhteeseen. Tässä roolissa vastaat OP Ryhmän nimettyjen suurien- ja keskisuurien yritysasiakkuuksien johtamisesta, asiakaskokemuksesta ja kannattavuudesta. Johdat itse ohjautuvaa ammattitaitoista asiakkuustiimiä vastaten erityisesti OP:n tarjoamien pankkipalveluiden myynnistä sekä tuloksesta ja tavoitteiden toteutumisesta. 


Mitä odotamme sinulta


Olet aktiivinen ja lähellä asiakasta. Sinulla on vahvat analyyttiset taidot ja pystyt tuottamaan lisäarvoa asiakkaillemme – tunnistat ratkaisumahdollisuuksia asiakkaan liiketoimintaa ja lukuja tulkiten. Tärkein päämäärämme on ratkaista asiakkaidemme tarpeet laadukkaasti ja kattavasti. Osaat vakuuttaa ja vaikuttaa. Haluat  menestyä työssäsi, ja saat tuloksia aikaiseksi yhdessä asiakastiimisi kanssa. Osaat rakentaa ja ylläpitää menestyviä verkostoja ja pystyt kehittämään vastuualueesi toimintaa jatkuvasti.


Edellytämme vahvaa osaamista ja kokemusta keskisuurten tai suurten yritysasiakkaiden hoitamisesta finanssialalla. Tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto katsotaan eduksi. Kommunikoit sujuvasti sekä suomen että englannin kielellä.


Mitä saat meiltä


Tarjoamme sinulle haasteellisen ja itsenäisen tehtäväkokonaisuuden sekä suuren finanssialan yrityksen tarjoamat kattavat edut ja kehittymismahdollisuudet. Saat käyttöösi koko OP:n asiantuntevan verkoston ja asiantuntijatiimin.


Visiomme on olla johtava ja vetovoimaisin finanssiryhmä Suomessa sekä asiakkaiden, henkilöstön että kumppaneiden näkökulmasta. Tämän tavoitetilan saavuttamiseksi olemme siirtyneet OP Ryhmän keskusyhteisössä ketterään, itseohjautuvaan toimintatapaan, joka antaa vapautta ja vastuuta tiimeille, nopeuttaa päätöksentekoa ja ohjaa työskentelyä asiakkaiden tarpeiden mukaisesti. Vähennämme päätöksentekotasoja ja johtamisessa painottuu valmentaminen ja työn mahdollistaminen. Tulet siis työskentelemään ympäristössä, jossa kykyäsi ottaa omistajuus omasta vastuualueestasi ja kehittyä ammatillisesti pidetään suuressa arvossa.


Lisätiedot ja hakuohjeet


Hae tehtävää liittämällä hakuun hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen viimeistään 31.5.2020 mennessä. Lisätietoja tehtävästä antaa johtaja Antti Mettiäinen, OP Yrityspankki, p. 040 595 8087 (parhaiten pe 15.5. klo 10-12 ja klo 15 jälkeen sekä ke 20.5. klo 16.30 jälkeen) tai antti.mettiainen (a) op.fi. 


Ethän viivyttele hakemisessa, sillä aloitamme sopivan henkilön löytyessä haastattelut jo hakuajalla.


Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkastetaan luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetetään huumausainetesti ja terveyskysely.