(Poistunut julkaisusta)

Asiakkuusjohtaja
Accountor HR4

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.3.2020

Mikäli sinä sytyt ratkaisumyynnistä ja aidosta asiakaspalvelutyöstä, hae mukaan a+-tiimiimme!

Me Accountor HR4:llä olemme edelläkävijöitä. Uteliaisuus, kasvu ja kehittyminen kirittävät meitä, sillä haluamme olla askeleen edellä. Accountor HR4:n avoin ja joustava työympäristö on paikka, jossa uusille ideoille on aina tilaa kehittyä. Juuri siksi olemme a+-luokan työpaikka.

Haemme nyt ratkaisukeskeistä asiakkuusjohtajaa Espoon tai Turun toimistoomme. Sinä päätät!
”Tehtävässä tällä hetkellä vaikuttava työntekijämme sanoi, että nyt olisi aivan loistava työpaikka tarjolla!”

Meillä pääset työskentelemään uniikin palveluvalikoiman, mielenkiintoisten asiakkuuksien yhdessä muun tiimin kanssa! Vastaat tutkimus-, konsultointi- ja HR-palveluidemme myynnistä sekä asiakkaidemme huolenpidosta. Pystyt luomaan asiakkaillemme innovatiivisia ratkaisuja ja uskallat rohkeasti haastaa asiakkaitasi ajattelemaan tulevaisuutta.

Millaista henkilöä etsimme?
Toivomme sinulta vahvaa substanssiosaamista työelämän kehittämisestä tai kokemusta sekä näyttöjä tuloksekkaasta, konsultatiivisesta ratkaisumyynnistä. Kokemus HR-, konsultointi- ja/tai tutkimuspalveluista on sinulle erityisen tärkeää tehtävässä menestyäksesi. Tämän lisäksi rohkenemme olettaa, että laadukas palvelu on sinulle myyntityön ydin.

Jaat kansamme näkemyksen henkilöstökokemuksen ja asiakaskokemuksen vahvasta linkittymisestä toisiinsa. Haluat omalla ammattitaidolla ohjata yrityksiä liiketoiminnalliseen menestykseen.

Tavoitteenasi on olla vahvasti vaikuttamassa liidien kehitykseen sekä myynnin onnistumiseen. Vastaat vahvasti jo olemassa olevista asiakkaistamme, samalla luoden uusia myyntimahdollisuuksia.

Sovit tiimiimme, mikäli motivoidut selkeistä tavoitteista, laadukkaasta palvelusta sekä onnistuneiden ratkaisujen löytämisestä asiakkaillemme. Hahmotat nopeasti asiakkaiden erilaiset tarpeet ja johdat asiakkuuksia pitkäjänteisesti ja proaktiivisesti. Verkostoidut aktiivisesti ja keskustelet luontevasti niin HR-päättäjien kuin liiketoiminta- ja toimitusjohtajien kanssa.

Työskentelyotteeltasi olet itseohjautuva ja aloitteellinen, mutta ymmärrät myös tiimityön merkityksen tulosten saavuttamisessa.
Palvelet asiakkaitamme sujuvasti sekä suomeksi että englanniksi.

Asiat mitä aidosti arvostamme tässä tehtävässä
Arvostamme näyttöjä myyntityöstä, ja olemme aina valmiita oppimaan myös sinulta. Haluamme tietää, mikä on tehnyt sinusta myynnin ammattilaisen ja mikä vie sinua kohti onnistumisia. Aidosti haluamme, että sinulla on palava into tehdä ratkaisukeskeistä myyntiä hyvin erilaisten asiakkaiden kanssa!

Osaat johtaa asiakasta ja myös omaa työaikaasi. Olet vahva vakuuttaja, etkä pelkää kertoa omaa näkemystäsi siitä, minkä koet olevan asiakkaalle hyödyksi tulevaisuudessa.  

Sinulla on mahdollisesti jo kokemusta asiakaspolkujen ja –kokemuksen kehittämisestä.
Ennen kaikkea palvelun laatu on sinulle asia, mistä et ole valmis tinkimään.

Haluamme että viihdyt
Meillä on käytössä joustava työaika sekä etätyömahdollisuus, jotta saat oman arkesi luistamaan parhaalla mahdollisella tavalla. Meillä olet osa alan johtavaa ja kansainvälistä yritystä, jossa huolehdimme henkilöstömme hyvinvoinnista mm. lounasedulla, virikeseteleillä sekä tarjoamalla vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen.

Järjestämme mukaansatempaavia henkilöstöpäiviä ja meillä on käytössä myös tiimiraha, jolla järjestämme mukavaa yhteistä tekemistä ja pidämme yllä yhteishenkeä.

Meillä on mielekäs sekä innostava työympäristö, joka näkyy myös henkilöstössämme. Henkilöstötutkimustemme mukaan työpaikallamme on ystävällinen ilmapiiri ja hyvä yhteishenki. Tiimeissä tuemme toisiamme – suuren yrityksen etuna on, että osaamista ja apua kiperiinkin kysymyksiin löytyy aina.
Kannustamme sinua myös hyödyntämään talon sisäisiä mahdollisuuksia ja laajentamaan osaamistasi osaavien kollegojesi kanssa! 
 
Sijoittuessasi Espoon Keilaniemeen, sinulla siintää huikeat merinäköalat työpisteesi ikkunasta aina silloin kun piipahdat toimistolla. Alakerrassa on mahdollisuus käydä kuntosalilla virikeseteleitä hyödyntäen ja lounasta voit nauttia jopa kattoterassilla.

Turun toimistomme sijaitsee aivan keskustan tuntumassa, joten hakiessasi Turun toimistollemme, Aurajoki on siinä tapauksessa lähempänä maisemaasi.

Näin haet tehtävään
Lisätietoja tehtävästä antaa mielellään Juha-Pekka Orava. J-P:n tavoitat parhaiten puhelimitse numerosta 050 368 6989

Lähetä hakemuksesi viimeistään 25.3.2020