(Poistunut julkaisusta)

Asiakkuusjohtaja
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.1.2020

Lassila & Tikanoja tiedottaa: mikäli seuraava kolahtaa sinulle, voit olla etsimämme strategisten asiakkuuksien

 ASIAKKUUSJOHTAJA

Oletko sekoitus aktiivista myyjää ja kehittävää asiakkuusajattelijaa? Olemme uudessa kiinteistöpalvelujen toimialan strategiassa määritelleet asiakaspysyvyyden yhdeksi avaintavoitteistamme ja sen yhtenä tärkeänä vaalijana tulee toimimaan uusi asiakkuusjohtajien tiimi. Haemme Helsinkiin kahta asiakkuustyön ammattilaista. Asiakkuusjohtajien salkut noudattelevat valittuja asiakassegmenttejämme, ja haussa olevat salkut painottuvat teollisuusasiakkaisiin (konepajateollisuutta, teknologiaa ja elintarviketeollisuutta) sekä toimistosegmenttiin (manageriyhtiöt, sijoitusyhtiöt sekä toimistoasiakkuudet).

Uusi tiimimme rakentuu pikkuhiljaa vuoden alusta alkaen. Toimenkuva muokkautuu asiakassalkun sekä oman kokemustaustan mukaisesti, ovathan roolit uusia L&T:llä. Asiakkuusjohtajat raportoivat suoraan kiinteistöpalvelujen myyntijohtajalle, Minna Tuorilalle.

Mitä odotamme sinulta? Tietysti kokemusta ja näyttöjä tuloksekkaasta asiakkuuksien johtamisesta ja/tai myynnistä palveluliiketoiminnassa. Erinomaiset vuorovaikutus- ja neuvottelutaidot ovat avainasemassa tässä roolissa. Ennen kaikkea etsimme innokasta ja innovatiivista, ratkaisukeskeistä tyyppiä, jonka DNA:ssa on jatkuva uusien asiakasratkaisujen ja liiketoimintamahdollisuuksien etsiminen.

Tarjoamme viihtyisän työyhteisön ja vastuullisen työn, jossa pääset todella käyttämään osaamistasi ja toteuttamaan ideoitasi. Odotamme paljon, mutta osaavalle tekijälle tämä on myös paikka, jossa pääsee nauttimaan onnistumisista. Näissä tehtävissä on oikeasti mahdollisuus vaikuttaa pörssiyhtiön tulevaisuuteen ja kehittää toimintaa! Ja vaikka työ on itsenäistä, ei se silti ole yksinäistä, sillä tukenasi työskentelee laaja joukko eri alojen asiantuntijoita. Panostamme henkilöstömme hyvinvointiin ja osaamisen kasvattamiseen.

Hakemuksen voit lähettää oheisen linkin kautta, ja lisätietoja tehtävästä saat soittamalla Minnalle 22.1. klo 10-12 välisenä aikana numeroon 050 301 4133.