(Poistunut julkaisusta)

Asiakkuusjohtaja
OP

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.11.2019

Visiomme on olla johtava ja vetovoimaisin finanssiryhmä Suomessa sekä asiakkaiden, henkilöstön että kumppaneiden näkökulmasta. Saavuttaaksemme tulevaisuuden tavoitetilamme, olemme aloittaneet OP Ryhmässä merkittävän muutosmatkan. Siirrymme OP Ryhmän keskusyhteisössä vaiheittain ketterään, itseohjautuvaan toimintatapaan, joka antaa vapautta ja vastuuta tiimeille, nopeuttaa päätöksentekoa ja ohjaa työskentelyä asiakkaiden tarpeiden mukaisesti. Vähennämme päätöksentekotasoja. Johtamisessa painottuu valmentaminen ja työn mahdollistaminen.

Tavoittelemme muutoksella entistä parempaa työntekijäkokemusta, asiakaskokemusta sekä toiminnan tehokkuutta. Muutoksen käytäntöön viemiseksi haemme nyt Helsinkiin OP Varainhoitoon asiakkuusjohtajaa.

ASIAKKUUSJOHTAJA

Tässä tehtävässä vastaat 

Haemme nyt OP Varainhoitoon ruotsin kielistä asiakkuusjohtajaa asiakasvastaavaksi vaativille Wealth Management –asiakkuuksille. Asiakkuusjohtajana vastaat mm. perhekokonaisuuksien, sukujen ja sukujen sijoitusyhtiöiden kokonaisvaltaisesta varainhoidosta ja lisämyynnistä. Kehität asiakkaiden sijoitustoimintaa ja autat heitä löytämään parhaat asiantuntijat OP Ryhmästä.

Mitä odotamme sinulta

Olet etsimämme osaaja, mikäli sinulla on vahvaa aiempaa kokemusta sijoitustoiminnasta ja sijoituspalveluiden myynnistä esim. varallisuudenhoidosta tai Marketsin puolelta. Sinulla on useamman vuoden kokemus vaativien asiakkuuksien hoidosta vastaavassa asiakassegmentissä tai instituutioasiakaskentässä. Tunnet omaisuudenhoitoratkaisut hyvin. Ruotsin kielen taitosi on äidinkielen tasolla ja sinulla on ylempi korkeakoulututkinto tai tradenomin koulutus. APV1 Katsotaan ehdottomasti eduksesi.

Edellytämme sinulta

  • Erinomaista ruotsin kielen taitoa
  • Työkokemusta vähintään 5 vuotta varainhoidosta
  • Myynnillistä työotetta

Tarjoamme sinulle
Tehtävässäsi pääset osaksi tiimiä, joka vastaa ryhmän vaativimpien varainhoidon asiakkaiden kokonaisvaltaisesta asiakkuudenhoidosta sekä ammattimaisille sijoittajille tarkoitettujen sijoitusratkaisujen tarjoamisesta ja myynnistä. Tarjoamme tuotteita ja ratkaisuja perinteisistä OP rahastoista aina laajaan joukkoon vaihtoehtoisia sijoituksia. Pääset rakentamaan yhdessä muiden asiantuntijoiden kanssa erinomaista asiakaskokemusta ja seuraavaa kasvuloikkaa suurimmissa asiakassegmenteissämme. 

Lisätiedot ja hakuohjeet

Hae tehtävää 28.11.2019 mennessä oheisen Hae-painikkeen kautta. Lisääthän hakemukseesi myös suosittelijoidesi tiedot. 

Lisätietoja tehtävästä voit kysyä Pasi Vuoriselta, puh. 050 502 4385 perjantaina 15.11. klo 11-12 ja torstaina 21.11. klo 9-10.  tai sähköpostitse pasi.vuorinen@op.fi.

Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkastetaan luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetetään huumausainetesti ja terveyskysely.