(Poistunut julkaisusta)

Asiakkuusjohtaja
Stockmann

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.10.2019

Stockmannin strategian mukaisesti tähtäämme parhaaseen mahdolliseen asiakaskokemukseen myös tavarataloissamme ja verkkokaupassamme toimivien ulkoisten kumppaneiden ja vuokralaisten osalta.

Haemme nyt Asiakkuusjohtajaa uuden, kategorialähtöisen liiketoimintamallin mukaisesti, vastaamaan tiettyjen kategorioiden asiakkuuksista ja uusasiakashankinnasta. Nämä sisältävät kaikki muut kuin kauneuden, kodin ja muodin kategorioiden asiakkuudet, eli F&B:n, sekä vähittäiskaupan saralla mm. päivittäistavarakaupan, apteekkitoiminnan, elektroniikan, lelujen ja lemmikkieläintarvikkeiden myynnin, moninaiset palvelut, pysäköinnin ja toimistot. Suurimpiin asiakkuuksiin kuuluvat esim. S-ryhmä, Q-Park ja Power.


Tehtävänäsi on kehittää kategorian kumppaneiden liiketoimintaa ja palvelutasoa laadukkaan ja yhtenäisen asiakaskokemuksen takaamiseksi Stockmannin tavarataloissa ja verkkokaupassa. Lisäksi tehtäviisi kuuluu uusasiakashankinta eli liikepaikkojen vuokraus. Vuokratuottojen kautta vastaat tämän kategorian budjetista ja tuloksesta.


Henkilönä olet proaktiivinen ja myyntihenkinen ja omaat hyvät verkostoitumistaidot. Sinulla on vankka kokemus vuokraustoiminnasta ja ymmärrystä erityisesti F&B-liiketoiminnasta ja vähittäiskaupasta, liiketilojen vuokrauksesta yleensä sekä kokemusta liikepaikkojen rakentamisesta. Ymmärrys verkkokaupasta sekä kaupan alan markkinoinnista ovat myös tärkeitä edellytyksiä tehtävän menestyksekkääksi hoitamiseksi.
 

Tehtävässä onnistuaksesi sinulla on

 • vähintään 5 vuoden kokemus menestyksellisestä liiketilojen vuokraamisesta
 • vähintään 5 vuoden kokemus F&B-toimialasta ja -liikepaikkojen vuokraustoiminnasta
 • vähintään 5 vuoden kokemus liiketoiminnallisesta budjettivastuusta
 • vähintään 3 vuotta esimieskokemusta
 • kokemusta ja vahvoja näyttöjä tai ymmärrystä toimitilavuokrauksesta
 • proaktiivinen asennoituminen ja vahvoja näyttöjä asiakaskokemuksen kehittämiseen sekä uusasiakashankintaan ja vuokraukseen, myyntihenkisyys
 • vähittäiskaupan markkinoinnin ja verkkokaupan tuntemusta (välttämättömiä)
 • vahvat neuvottelu-, viestintä-, vaikuttamis- ja tiimityötaidot
 • pysäköintiliiketoiminnan tuntemus katsotaan eduksi
 • sujuva suomen ja englannin kielen taito (pakollinen), ruotsin kielen taito (katsotaan eduksi)
 • soveltuva AMK -tutkinto (vähimmäisvaatimus) tai korkeakoulututkinto (katsotaan ehdottomaksi eduksi)
   

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittää Stockmannin asiakaskokemusta monipuolisessa ja vastuullisessa tehtävässä huipputiimissä, osaavien kollegoiden tuen sekä mahdollisuuden vaikuttaa Stockmannin uuden strategian toteutumiseen. Meillä on matala hierarkia ja halua katsoa asioita uudella tavalla. Lisäksi tarjoamme sinulle hyvät työsuhde-edut (mm. merkittävä ostoetu, kuntosali ja lämmin autohallipaikka).

Uskot vahvasti Stockmannin tarinaan, ja haluat olla mukana rakentamassa tarinalle jatkoa. Meillä Asiakas on ytimessä, toimintaamme ohjaa Rohkeus ja teemme tämän Yhdessä.

 

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä antaa kiinteistöjohtaja Elena Stenholm 18.10.19 klo 11-12, puh. +358 40 834 2012.  Mikäli olet valmis ottamaan haasteen vastaan, lähetä hakemuksesi viimeistään 28.10.2019 mennessä.