(Poistunut julkaisusta)

Asiakkuusjohtaja
Espoon Asunnot

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.9.2019

Etsimme joukkoomme innostavaa ja osallistavaa

ASIAKKUUSJOHTAJAA

johtamaan asiakkuusyksikköä. Tehtävässä vastaat asiakaskokemuksen rakentamisesta vuokraustoiminnan osalta ja huolehdit siitä, että asuntojemme käyttöaste pysyy jatkossakin erinomaisella tasolla.

Olet kehittämisorientoitunut henkilöjohtaja ja johdat asiakaspalvelutyötä esimerkilläsi tuloksellisesti ja laadukkaasti. Sinulla on kokemusta monikanavaisen asiakaspalvelun kehittämisestä sekä asiakkuusprosessien sujuvoittamisesta. Espoon Asuntojen asiakkuusyksikköön kuuluvat asiakaspalvelu, asukasvalinta, vuokravalvonta ja asumisneuvonta, jotka muodostavat reilun kolmenkymmenen henkilön työyhteisön. Kuulut luonnollisesti yrityksen johtoryhmään ja raportoit työstäsi suoraan toimitusjohtajalle.

Odotamme sinulta:

  • useamman vuoden kokemusta asiakaslähtöisestä palveluliiketoiminnasta
  • kykyä asiakaslähtöiseen ajatteluun
  • digitaalisen liiketoiminnan ja palvelumuotoilun kokemusta
  • toimeen tarttuvaa työskentelyotetta
  • hyviä ja nykyaikaisia esimiestaitoja
  • erinomaisia sosiaalisia taitoja ja tunneälyä
  • halua ja kykyä oman työn ja yhtiön toiminnan kehittämiseen
  • vähintään amk-tasoista tehtävään soveltuvaa tutkintoa

Tehtävä tarjoaa mahdollisuuden kehittää Espoon Asuntojen toimintaa ja tehdä työtä, jolla on merkitys.

Monipuolisen ja itsenäisen tehtäväkokonaisuuden lisäksi tarjoamme hyvät mahdollisuudet ammattitaitosi kehittämiseen sekä kilpailukykyiset henkilöstöedut. Mukavaan ja auttavaan työyhteisöömme on helppo liittyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Espoon Asuntojen toimitusjohtaja Jaakko Kammonen tiistaina 1.10. klo 13-15 ja keskiviikkona 9.10. klo 11-13. Muina aikoina voit olla yhteydessä rekrytointikumppanimme Personnelin seniorikonsultti Miikka Uurtoon (p. 050 527 1868).

Hae tehtävää sunnuntaihin 13.10. mennessä jättämällä CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen Personnelin nettisivujen kautta osoitteessa https://www.personnel.fi/avoimet-tyopaikat/espoon-asunnot-asiakkuusjohtaja/.

Tule mukaan vaikuttamaan, että espoolaiset voivat jatkossakin asua kodikkaasti ja kohtuuhintaisesti!