(Poistunut julkaisusta)

Asiakkuusjohtaja
Solteq

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.8.2019

Etsimme vahvan kasvumme tueksi Sinua

Asiakkuusjohtaja

kasvattamaan ja kehittämään merkittävimpiä vähittäiskaupan asiakkuuksiamme

Keskeinen tehtäväsi on vastata nimettyjen asiakkuuksien kehittämisestä ja tavoitteellisesta kasvattamisesta. Varmistat toiminnallasi hyvän asiakaskokemuksen muodostumisen ja asiakastyytyväisyyden. Ajattelet asiakkuutta kokonaisuutena, jota viet järjestelmällisesti eteenpäin yhdessä Solteqin eri liiketoimintojen kanssa. Olet suhdetoiminnan ammattilainen; rakennat strategisesti verkostoja asiakkaan avainhenkilöihin tähtäimessä pitkäaikainen yhteistyösuhde ja kumppanuus.

Sinulla on kattavan työkokemuksen kautta rakentunut ymmärrystä vähittäiskaupan digitalisoitumiseen liittyen. Pohjaat toimintasi asiakastarpeiden ympärille ja otteesi asiakkaidesi liiketoiminnan kehittämiseen ratkaisujemme avulla on innovatiivinen ja täynnä draivia. Kartoitat jatkuvasti uusia mahdollisuuksia kasvattaa osuutta asiakkaan hankinnoissa ja vastaat henkilökohtaisesti myyntiaktiviteettien onnistumisesta. Haluat edistää asiakkaidesi menestymistä alan parhaiden ratkaisuiden avulla ja asiakkaan onnistuminen omassa liiketoiminnassaan on Sinulle sydämen asia.

Pääset tehtävässä panostamaan koko persoonasi peliin niin asiakkaiden kuin oman henkilöstön kanssa. Teetkin tiivistä yhteistyötä Solteqin rautaisen ammattilaisjoukon parissa; niin parhaat tekniset asiantuntijat, ammattimaiset projekti- ja palvelupäällikkötiimit kuin konsultit ja liiketoimintajohto ovat tukenasi.

Tarjoamme Sinulle

 • Merkittävän asiakasportfolion
 • Laajan ratkaisupaletin kattaen koko Solteqin tarjooman
 • Itsenäisen työkentän, kuitenkin osana tiimiä
 • Innostavan ja kollegoita arvostavan, silti rennon työyhteisön. Meillä on tekemisen meininki ja älyttömän hyvä ilmapiiri.
 • Mahdollisuuden kouluttautumiseen ja itsensä kehittämiseen
 • Kilpailukykyisen palkkauksen erinomaisine työsuhde-etuineen.

Odotamme Sinulta

 • Näyttöjä onnistumisista ratkaisu- ja arvonmyynnin parissa sekä projektiliiketoiminnasta
 • Kokemusta vähittäiskaupasta ja ICT:n parista
 • Kykyä asiakaslähtöiseen ajatteluun
 • Kykyä neuvotella asiakasyritystemme ylimmän johdon kanssa
 • Itsenäistä työskentelytapaa, joustavuutta ja aktiivisuutta
 • Erinomaisia sosiaalisia taitoja ja tunneälyä
 • Kokemusta kansainvälisessä työympäristössä työskentelystä.

Me

Meitä on Solteqissa lähes 600 asiantuntijaa useassa eri maassa. Teemme tiivistä yhteistyötä eri maiden, toimispisteiden ja tiimien välillä. Avokonttorissamme vaihdetaan vauhdikkaasti ajatuksia ja sparrausta saa aina, kun sitä tarvitsee. Ylimieliset gurut eivät meitä kiinnosta – huippuosaamiseen kuuluu meillä halu auttaa ja tukea myös kollegoja työssään.

Emme väitä olevamme täydellisiä – kukaan ei ole – mutta olemme huippuja kehittämään parempaa työpaikkaa yhdessä. Yhteishenkemme saakin kehuja työntekijöiltämme. Tarjoamme sinulle ison yrityksen hyvät työsuhde-edut ja uramahdollisuudet, mutta myös sopivan matalan hierarkian ja tekemisen kulttuurin. Jokainen voi vaikuttaa omaan työhönsä. Työhyvinvointiasi tukevat toimistojemme omat hyvinvointivalmentajat sekä erilaiset yhteiset aktiviteetit.

Hae Mikäli kiinnostuit tehtävästä, laita hakemuksesi meille urasivujen kautta viimeistään maanantaina 16.9. Lisätietoja tehtävästä antaa Minna Ruusuvuori (+358 40 724 6431 tai minna.ruusuvuori@solteq.com).