(Poistunut julkaisusta)

Asiakkuusjohtaja
S-Business Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.8.2019

Joka kymmenes yritys Suomessa on meidän asiakkaamme. Liikevaihtomme kipuaa tänä vuonna jo yli 100 miljoonan euron ja kasvuprosenttimme on kaksinumeroinen. Meillä on tarjota asiakkaillemme markkinoiden edistyksellisin maksuaikakortti, joka tarjoaa aidosti kuitittoman maksamisen ainoana yritysten maksuaikakorttina Suomessa. Vaikuttavia faktoja mielestämme ja lähtökohta, josta sinä asiakkuusjohtajanamme ja johtoryhmämme jäsenenä jatkat myyntimme johtamista ja asiakkuusohjelmamme kehittämistä. Haluamme jatkossakin olla edelläkävijä ja asiakkaillemme paras kumppani. Kuinka sinä sen kanssamme mahdollistat?

Olemme viime vuosina saaneet erityisen paljon aikaan. Meillä on erinomainen ja syvä ymmärrys asiakassegmenteistämme ja asiakkaidemme tarpeista sekä selkeä strategia ja tavoitteet, joita kohti kuljemme. Meillä ei ole aikomustakaan levätä laakereilla ja seurata maailman kehittymistä vaan teemme laajamittaista kehitystyötä, jotta olemme aina asiakkaidemme luottamuksen arvoisia. Sinä asiakkuusjohtajanamme olet avainasemassa toimeenpanijana ja strategiamme implementoijana.

Työsi tavoitteet

Sinun tehtäväsi on ohjata ja kehittää myyntiämme, markkinointiamme sekä viestintäämme. Tuot toimintaamme näkemystä ja olet mastermind, joka saa tämän orkesterimme toimimaan saumattomasti yhteen. Autat meitä näkemään, poimimaan ja työstämään juuri oikeita asioita myyntimme kasvattamiseksi. Johdat ja valmennat kasvavaa myyntitiimiä – huolehdit, että heillä on kaikki edellytykset onnistua omassa työssään. Varmistat myös, että käytössämme oleva data, markkinointiautomaatio ja digitaaliset kanavat tukevat optimaalisesti tavoitteisiimme pääsyä.

Tärkeä osa työtäsi on asiakkuusohjelmamme kehittäminen. Sen tarkoituksena on S-ryhmän palveluiden myyminen suomalaisille yrityksille sekä asiakkaidemme sitouttaminen. Varmistat, että tavoitteet näiltä osin täyttyvät ja digikehityksemme ei polje paikallaan. Meillä on tällä hetkellä merkittävä kilpailuetu mutta sinun ja meidän tehtävä on varmistaa, että olemme lyömätön myös tulevaisuudessa. Tätä työtä et tee yksin vaan yhdessä S-Business tiimin, alueosuuskauppojemme, ketjujemme ohjauksen sekä kumppaniemme kanssa.

Miksi sinun kannattaa tarttua tähän tilaisuuteen?

1. Työsi myyntimme ja markkinointimme vetäjänä ja maksamisen sekä asiakkuusohjelmamme kehittäjänä läpileikkaa koko kaupparyhmämme. Pääset pureutumaan niin polttoneste- kuin market-, rauta- sekä matkailu- ja ravitsemiskauppaan. Opit varmasti uutta ja kehityt, kun liiketoimintamme mittaluokka on ainutlaatuinen Suomessa.

2. Olemme todella harjaantuneita datan ja asiakastiedon hyödyntämisessä. Uskallamme luvata, että tältä osin pääset näkemään ja kokemaan jotain ainutlaatuista kehittäessämme asiakkuusohjelmaamme, palveluitamme sekä sähköisiä kanaviamme.

3. Työmme linkittyy yritysten talouden ja maksamisen prosesseihin, jotka kehittyvät tällä hetkellä kovaa vauhtia. Kanssamme tulet varmistamaan, että olemme jatkossakin edelläkävijä kilpaillussa markkinassa. Se tarkoittaa uuden luomista ja ainutlaatuisten haasteiden ratkomista.

4. Meidän arjessamme yhdistyvät ison yrityksen mittakaava ja resurssit mutta pienen yrityksen nälkä ja ketteryys. Siltä osin poimit rusinat pullasta.

5. Koska kuitenkin olemme nuori yritys, meillä ei ole kaikki valmiina – näkemykselläsi, ideoillasi ja toiminnallasi on siis merkitystä. Paljon onkin vielä tehtävää ja työ on meillä kaikilla kädet savessa tekemistä. Toisaalta meillä ei ole vanhaa taakkaa tai jotain, mistä päästä irti.

6. Työsi tulee saamaan selkeät tavoitteet. Se pohjaa vahvaan strategiaa ja sen toimeenpanoon. Voit myös luottaa siihen, että me sitoudumme aina ylintä johtoa myöten tukemaan sinua työssäsi, kuten sinä valmennat ja tuet omaa tiimiäsi heidän tavoitteisiinsa pääsyssä.

Millaiseen joukkoon tulet?

Me olemme tavallaan pieni startup, erilainen nuori talossa. Meitä on vajaa parikymmentä omaan työhönsä ja toisiinsa sitoutunutta osaajaa. Meillä on kyky ja taito saada asioita aikaan. Vaikka aikataulut ja kiire ovat meidänkin työssä tuttua, emme siitä hätkähdä. Apu on aina lähellä.

Voimme luvata, että tulet saamaan positiivisen vastaanoton meillä. Olet odotettu osaaja joukkoomme. Haluamme jakaa kanssasi kaiken tämän, mitä olemme saaneet aikaan – ja mistä olemme ylpeitä. Meillä on yhteinen pitkä matka edessä, ja mikä sen hienompaa kuin jakaa ja kokea se yhdessä!

Voit käydä tutustumassa maailmaamme s-business.fi

Näillä taidoilla menestyt

Tämä tehtävä ja siinä onnistuminen edellyttää näyttöjä kasvun tekemisestä. Olet saanut onnistumisia B2B-myynnissä ja sen johtamisessa – erityisesti isossa asiakasmassassa. Osaat johtaa myyntiä faktoilla mutta ymmärrät myyntityöhön liittyvän inhimillisen puolen. Osaat siis kuunnella ja olla läsnä. Olet hengen luoja, verkostojen rakentaja ja innostava viestijä sekä työkaveri.

Tehtävässä tulet tarvitsemaan myös digikehittäjän taitojasi. Olet siis ollut mukana aiemmin muutoshankkeiden läpiviennissä, kanavakehityksessä tai myyntikanavien kehittämisessä. Voit jopa olla ollut mukana rakentamassa asiakkuusohjelmia, joissa usein nämä kaikki yhdistyvät. Toisaalta tämän roolin kannalta kiinnostavaa osaamista voi karttua mielestämme myös finanssialalta ja maksukorttimaailmasta.

Työskentelyotteessasi korostuu systemaattisuus ja määrätietoisuus. Olet enemmän toimeenpanija kuin suunnittelija. Osaat viitoittaa tietä ja uskallat tehdä päätöksiä matkan varrella. Mutkista ja haasteista et hämmenny vaan löydät ratkaisuja.

Miltä vaikutti? Kiinnostuitko?

Tätä rekrytointia toteutamme yhdessä kumppanimme Inhuntin kanssa. Pyydämmekin sinua hakemaan tehtävään InHuntin nettisivuilla oheisen linkin kautta inhunt.fi/inhunt/asiakkuusjohtaja 3.9.2019 mennessä. Olemme todella innoissamme tästä rekrytoinnista ja käymme hakemuksia läpi sekä tapaamme tehtävästä kiinnostuneita jo hakuaikana. Älä siis suotta odottele viime hetkeen asti.

Jos sinua jäi vielä jokin seikka askarruttamaan, Jenni juttelee mielellään kanssasi tehtävääsi, tavoitteisiimme tai meillä työskentelyyn liittyen. Hänet tavoitat parhaiten 21.8. klo 10-11 tai 27.8. klo 13-14 numerosta 050 388 3265 tai sähköpostitse jenni.kuisma@sok.fi.

Muina ajankohtina tehtävään liittyviin kysymyksiin vastaa InHunt Group Oy:ssä Jan-Erik Lagerström 040 539 4339 tai jan-erik.lagerstrom@inhunt.fi.