(Poistunut julkaisusta)

Asiakkuusjohtaja
OP Päijät-Häme

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.8.2019

Haemme nyt pankkiimme kokenutta

 

ASIAKKUUSJOHTAJAA

 

Toimit tehtävässä yritysasiakkaista vastaavana asiantuntijana, joka vastaa sekä suurimpien asiakkaidemme palveluista että tekee aktiivista uusasiakashankintaa. Roolissasi johdat, kannustat ja ohjaat tekemistä tavoitteiden mukaisesti sekä verkostoidut aktiivisesti.

 

Odotamme sinulta

Sinulla on jo kokemusta vastaavista tehtävistä tai sinulla on vahva osaaminen rahoitusalalta. Tehtävässä on tärkeää omata hyvät sosiaaliset taidot, sillä työ edellyttää vaativaa ja pitkäjänteistä asiakassuhteiden rakentamista. Kommunikoit sujuvasti niin suullisesti kuin kirjallisestikin. Persoonana olet ehdottomasti aktiivinen tiimipelaaja, joka antaa syöttöjä myös työkavereiden lapaan. Työssäsi liikut Päijät-Hämeen alueella ja verkostoidut eri toimijoiden kanssa. Arvostamme soveltuvaa korkeakoulututkintoa.

 

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme sinulle haasteellisen tehtävän osaavassa työyhteisössä, jossa on mahdollisuus menestymiseen. Tehtävässä on nähtävissä pitkäjänteisyyttä, sillä asiakkuussuhteiden rakentaminen on pitkä prosessi. Tarjoamme roolin pankissa, joka panostaa sekä kasvuun että vahvasti paikallisuuteen. Työ on monipuolista ja pääset myös itse kehittymään alan rautaisena osaajana. Toimitilamme sijaitsevat keskeisellä paikalla Lahden keskustassa, kauppakeskus Triossa. Pankkimme on vakavarainen ja meillä on laajat yhteistyöverkostot Päijät-Hämeen alueella.

 

Lisätiedot ja hakuohjeet:

Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävästä antaa pankinjohtaja Petri Hokkanen, jonka tavoitat numerosta 0503567829, soittoajat ovat pe 9.8. klo 10 eteenpäin, ma 12.8. klo 10-15 ja ke 21.8. klo 14 eteenpäin. Hae tehtävää op-careers.fi sivuston kautta viimeistään 26.8.2019 mennessä. Liitäthän hakemukseesi saatekirjeesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen.