(Poistunut julkaisusta)

Asiakkuusjohtaja
YIT

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.4.2019

ASIAKKUUSJOHTAJA / DIRECTOR, CUSTOMER RELATIONS 

pääkonttorillemme Käpylään, Helsinkiin.

Etsimme asiakkuusjohtajaa vastaamaan Toimitilat- ja Kiinteistöt -liiketoimintasegmenttien asiakkuuksista. Asiakkuusjohtajana työskentelet asiantuntijan roolissa ja sinulla on muutama suora alainen. Tehtäviisi kuuluu asiakkuuden hallinnan prosessin luominen, kehittäminen ja implementointi yhdessä liiketoimintavastuullisten henkilöiden kanssa. Lisäksi vastuullesi kuuluu myyntiprosessin omistajuus ja kehittäminen, asiakasviestinnän koordinointi, markkinointi ja materiaalin tuottaminen, asiakasrekisterin kehittäminen ja ylläpito sekä potentiaalisten asiakkaiden tapaaminen ja kontaktien luominen.

Tässä tehtävässä sinulla on mahdollisuus luoda ja kehittää asiakkuuden hallinnan prosessia Suomen suurimmassa rakennusyhtiössä sekä edistää asiakkuusjohtamisen ajattelua myös kansainvälisesti. Sinulla on mahdollisuus laajentaa osaamistasi myös muissa rooleissa tai kehittyä johtajana omien tavoitteidesi ja vahvuuksiesi mukaisesti. Tarjoamme sinulle normaalien työsuhde-etujemme, kuten liikunta-, lounas- ja puhelinedun, lisäksi mahdollisuuden myös autoetuun.

Etsimällämme henkilöllä on strateginen ja positiivinen lähestymistapa, hyvät esiintymis- ja vuorovaikutustaidot sekä kysy verkostoitua ja vaikuttaa. Olet myyntihenkinen ja pitkäjänteinen, toimit tavoitteellisesti, ja sinulla on ymmärrystä projektitoiminnasta. Sinulla on sujuva suomen ja englannin kielen taito. Lisäksi odotamme, että sinulla on

  • ylempi korkeakoulututkinto soveltuvalta alalta 
  • kokemusta vastaavasta tehtävästä 5-7 vuotta
  • näyttöä menestyksekkäästä asiakkuuden hallinnasta B2B puolelta
  • kokemusta esimiestyöstä
  • kokemusta globaalista liiketoiminnasta ja matriisissa toimimisesta.

Haluamme luoda työympäristön, jossa ihmisemme viihtyvät ja ovat sitoutuneita. Onnelliset ihmiset ovat yksi liiketoimintamme tärkeimmistä kulmakivistä ja uskomme, että avoimuus, osallistava työskentelytapa, ihmisten kehittäminen sekä johtamisen ja palkitsemisen käytännöt ovat keinoja tämän tärkeän tavoitteen saavuttamisessa sekä avain yhtiön menestykseen. Meillä arvostetaan tekemisen meininkiä ja luotamme henkilöstömme osaamiseen ja ammattitaitoon.

Meillä on tarjota haastavia tehtäviä pitkälle tulevaisuuteen. Tarjoamme monipuolisia mahdollisuuksia ja panostamme osaamisen kehittämiseen. Innostunut ja hyvinvoiva henkilöstö on meille ensiarvoisen tärkeää ja siksi tulevaisuutta suunnitellaankin aina henkilön omat vahvuudet ja kiinnostuksen kohteet huomioon ottaen.

Mikäli haluat lisätietoja tehtävästä, voit olla yhteydessä Esa Neuvoseen, puh. 040 500 1003.

Hae tehtävään 30.4.2019 mennessä ja liity rautaisten osaajien joukkoomme!

YIT on suurin suomalainen ja merkittävä pohjoiseurooppalainen rakennusyhtiö. Kehitämme ja rakennamme asuntoja, toimitiloja ja kokonaisia alueita. Lisäksi olemme vaativan infrarakentamisen erikoisosaaja ja päällystäjä. Yhdessä asiakkaidemme kanssa 10 000 ammattilaistamme luovat entistä toimivampia, vetovoimaisempia ja kestävämpiä kaupunkeja ja elinympäristöjä. Toimimme 11 maassa. Uusi YIT syntyi, kun yli 100-vuotiaat YIT Oyj ja Lemminkäinen Oyj yhdistyivät 1.2.2018.