(Poistunut julkaisusta)

Asiakkuusjohtaja
Itä-Uudenmaan OP

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.11.2018

Olemme keskittämässä vastuutettujen henkilöasiakkaiden hoidon yhteen tiimiin Porvoossa ja haemme

ASIAKKUUSJOHTAJAA

vastaamaan tämän noin 10 hengen kasvavan tiimin kunnianhimoisesta kehittämisestä. Vastaat tehtävässäsi tiimini johtamisen lisäksi liiketoiminnan tavoitteiden asettamisesta ja niiden saavuttamisesta. Luot tiimiisi avointa onnistumisen ilmapiiriä oman esimerkkisi voimalla, ja tuet omalla osaamisellasi ja valmennuksella oman tiimisi osaamista ja kehittymistä.

Olet etsimämme asiakkuusjohtaja mikäli sinulla on kokemusta finanssitoimialalta ja esimiestyöstä. Sinulla on vahva asiakaspalveluasenne ja pystyt edistämään pankin tavoitteiden mukaiseen asiakkuuksien hoitoon liittyvien yhtenäisten, vaativien toimintatapojen käytäntöön viemistä ja tiimin loistavan tuloksellista myyntityötä. Sinulta tulisi löytyä taitoa vaativien ja pitkäjänteisten esimies-alaissuhteiden rakentamiseen. Osaat myös motivoida ja vaikuttaa muihin sekä haluat kehittää ja uudistaa itseäsi, tiimiäsi ja tiimiläisiäsi. Tehtävässä onnistuminen vaatii erinomaisia vuorovaikutus- ja esiintymistaitoja - kykyä saada ihmiset innostumaan. Toki tukenasi on myös soveltuva koulutustaustasi

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää itsensä täysillä peliin laittamista.

Tarjoamme Sinulle haasteellisen ja itsenäisen tehtävän sekä loistavat työkaverit mielestämme Suomen parhaassa pankissa. Toki ei kannata unohtaa myöskään OP Ryhmän kilpailukykyisiä työsuhde-etuja.

Vapaamuotoiset hakemukset ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen pyydetään lähettämään 19.11.2018 mennessä www.op-careers.fi -kautta. Ole nopea, sillä aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Lisätietoja tehtävästä antavat pankinjohtaja Thomas Salomaa puh. 0505720841 ja pankinjohtaja Olli Asikainen puh. 0505709377.