(Poistunut julkaisusta)

Asiakkuusjohtaja
OP Ryhmä

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.8.2018

Haemme nyt Suuret yritys- ja yhteisöasiakkuudet -osastolle vakinaiseen työsuhteeseen Helsinkiin

Asiakkuusjohtajaa

Vastaat yhdessä työparisi kanssa nimettyjen suurien yritysasiakkuuksien johtamisesta, asiakaskokemuksesta ja kannattavuudesta. Johdat ammattitaitoista asiakkuustiimiä vastaten OPn tarjoamien pankki- ja vakuutuspalveluiden myynnistä sekä tuloksesta ja tavoitteiden toteutumisesta. Asiakkaasi ovat merkittävimpiä suomalaisia ja osin myös ruotsalaisia suuryrityksiä.

Menestyksen eväät

Olet aktiivinen ja lähellä asiakasta. Sinulla on vahvat analyyttiset taidot ja pystyt tuottamaan lisäarvoa asiakkaillemme – tunnistat ratkaisumahdollisuuksia sekä lukuja että liiketoimintaa tarkastelemalla. Olet hyvä esiintyjä, ja osaat vakuuttaa ja vaikuttaa. Intohimosi on menestyä työssäsi, ja saat tuloksia aikaiseksi yhdessä tiimisi kanssa. Osaat rakentaa ja ylläpitää menestyviä verkostoja.

Edellytämme vahvaa osaamista ja kokemusta keskisuurten tai suurten yritysasiakkaiden hoitamisesta finanssialalla. Sinulla on mielellään tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto. Kommunikoit erinomaisesti englanniksi, ja mahdollisesti myös ruotsiksi.

Mitä saat meiltä

Saat käyttöösi koko OPn asiantuntevan verkoston ja asiantuntijatiimin. Tärkein päämäärämme on ratkaista asiakkaidemme tarpeet laadukkaasti ja kattavasti.

Tarjoamme sinulle haasteellisen ja itsenäisen tehtäväkokonaisuuden sekä OPn tarjoamat edut ja mahdollisuudet. Pääset osaksi alan voimakkaimmin kasvavaa ja kehittyvää sekä aidosti digitalisoituvaa OP Ryhmää, jossa työpanostasi ja kykyä kehittyä ammatillisesti arvostetaan.

Hae tehtävää lähettämällä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoivomuksineen viimeistään 17.8.2017 OPn Uramahdollisuudet-sivuston kautta. Lisätietoja tehtävästä antaa yksikönpäällikkö Sami Hussi, p. 050 344 5892 (ti 7.8. ja to 9.8. klo 8-10) tai sami.hussi@op.fi.