(Poistunut julkaisusta)

Asiakkuusjohtaja
Arctia

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.12.2017

Etsimme nyt

ASIAKKUUSJOHTAJAA

Johdat yrityksen kansainvälisen markkina-alueen palveluliiketoimintoja. Näitä palveluita ovat jäänmurron lisäksi mm. merelliset tukipalvelut energia- ja infrastruktuurihankkeisiin, tutkimustoimintojen avustaminen, merellä tapahtuvat huolto- ja hinaustyöt sekä vedenalaisen kaapeloinnin ja rakentamisen tehtävät. Luot uusia palvelumuotoja nykyisten ja uusien asiakkaiden tarpeisiin. Työsi sisältää paljon asiakas- ja myyntityötä sekä aktiivista toimintaa erilaisten sidosryhmien kanssa. Sinulla on tulos- ja budjettivastuu omasta liiketoiminnastasi. Turvallisuusasiat ovat hyvin keskeisessä osassa tehtäväsi hoitamisessa. Toimit pienen tiimisi esimiehenä ja kuulut yrityksen johtoryhmään.

Arvostamme kokemusta merellisten palveluiden tuottamisesta ja tulosvastuullisesta johtamisesta. Olet työskennellyt kansainvälisissä tehtävissä (etuna Pohjois-Amerikan ja/tai Venäjän markkinoiden tuntemus) ja sinulla on kokemusta vaativista myyntitilanteista sekä näyttöjä tuloksista. Tehtävä edellyttää oma-aloitteista, määrätietoista ja energistä työotetta. Sinulla on tehtävään soveltuva kaupallinen tai tekninen korkeakoulututkinto, erinomainen sekä kirjallinen että suullinen suomen ja englannin kielen taito. Eduksesi luetaan myös kokemus arktisen alueen toiminnoista ja viranomaisyhteistyöstä.

Tarjoamme sinulle kansainvälisen ja monipuolisen tehtävän ainulaatuisessa työympäristössä.

Lähetä hakemuksesi palkkatoivomuksen ja lyhyen ansioluettelon kera 20.12.2017 mennessä osoitteessa www.arespartners.fi linkin ”Aresnets” kautta. Hakemuksia ei palauteta. 

Lisätietoja tehtävästä antaa: Arespartnersin konsultti Jarmo Virtanen, puh. 0405609585, varmimmin 13.12. ja 15.12. klo 13-15,  jarmo.virtanen@arespartners.fi. Luottamukselliset soittopyynnöt välittää Arespartnersin Nina Kuusinen, puh. 0442754654.