Asiakkuusjohtaja / Suomen Tukkusähkö Oy, Oulu
MPS

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.1.2019

 

Suomen Tukkusähkö Oy on vakavarainen kotimainen yritys, joka työllistää yli 100 alan ammattilaista ympäri Suomen. Suomen Tukkusähkö Oy arvioi ja kehittää toimintaansa säännöllisesti ISO9001 laatujärjestelmän mukaisesti. Pääkonttori sijaitsee Oulussa ja myyntikonttorit sijaitsevat 20 eri paikkakunnalla Suomessa. Suomen Tukkusähkö Oy:n sähkönhankintapalvelun ulkoistus kasvaa nopeasti. Tuhannet tyytyväiset asiakkaat antavat hyvän pohjan kehittää ja kasvattaa palvelua entisestään.

Haemme nyt Suomen Tukkusähkö Oy:lle Ouluun

Asiakkuusjohtajaa

kehittämään asiakkaiden positiivista asiakaskokemusta ja lisäämään asiakasymmärrystä yrityksessä.

Olet innokas ja kehityshaluinen asiakaskokemuksen kokenut asiantuntija. Osaat tulkita erilaisia asiakastietoja niin laadullisesta kuin taloudellisestakin näkökulmasta ja tunnistat asiakasarvoon vaikuttavia olennaisia tekijöitä asiakkuuselinkaaren eri vaiheissa. Sinulla on vahvaa kokemusta asiakasviestinnästä ja sen edelleen kehittämisestä liiketoimintaympäristössä. Sinulla on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto ja pystyt sujuvasti työskentelemään myös englannin kielellä. 

Asiakkuusjohtaja toimii tiiviissä yhteistyössä yrityksen johdon kanssa. Hän on mukana liiketoimintaprosessien arvioinnissa ja kehittämisessä, asiakassegmentoinnissa, asiakkuuksien vastuualueiden määrittelyssä sekä viestintään liittyvien digitaalisten palvelujen kehittämisessä.

Mikäli olet etsimämme henkilö, Suomen Tukkusähkö Oy tarjoaa sinulle erittäin mielenkiintoisen ja keskeisen johtotehtävän, jossa pääset soveltamaan osaamistasi ja vaikuttamaan positiivisiin asiakaskokemuksiin.

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä antavat MPS-konsultit Veli-Antti Vasela puh. 0400 294 433 ja Seppo Kangas puh. 0400 206 587. Täytä hakemuslomake palkkatoiveineen ja liitä mukaan hakemuksesi ja CV:si hakupainikkeen kautta 20.2.2019 mennessä.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1224617
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 20.2.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Oulu