Asiakkuusjohtaja, Rantalainen
Adecco Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.11.2019

Tule meille asiakkuusjohtajaksi yhteen Suomen suurimpaan taloushallinnon ammattilaisten työpaikkaan!

Olemme tilitoimisto, joka tarjoaa asiakkailleen kaikkia talous- ja palkkahallinnon palveluja. Palvelemme kaikenkokoisia yrityksiä ja yhteisöjä yli 40 paikkakunnalla yli 850 taloushallinnon ammattilaisen voimin. Meillä asiakkaita palvelee aina henkilökohtainen kirjanpitäjä, palkanlaskija tai isommissa kokonaisuuksissa tiimi.

Takaamme hyvän ja vakaan työympäristön, kotimaisen yrityksen reilun arvomaailman sekä mahdollisuuksia oman ammattitaidon kehittämiseen. Haluamme tarjota asiakkaillemme vain parasta ja se onnistuu työntekijöidemme kautta!

Lue meistä lisää: www.rantalainen.fi

ASIAKKUUSJOHTAJA

Tehtävä

Asiakkuusjohtajana vastaat Pirkanmaan alueen uusasiakashankinnasta ja asiakkuudenhoidosta. Tehtävänkuvan ytimessä on sopivien ratkaisujen löytäminen asiakkaille. Tehtävääsi kuuluu myös alueellisten verkostojen johtaminen ja asiakastapahtumien organisointi yhdessä alueellisen markkinointikoordinaattorin kanssa. Rantalaisen asiakkuudenhoitoa kuvaavia arvoja ovat pitkäjänteisyys ja kumppanuus.

Edellytykset

Toivomme sinulta laaja-alaista kokemusta asiakkuuksien hoitamisesta. Laaja-alaisesta Tampereen alueen yrityskentän tuntemuksesta ja henkilökohtaisista verkostoista on hyötyä tehtävän hoitamisessa. Yritysten ja yhteisöjen taloushallinnon toimintojen ja tilitoimistotoimialan ymmärrys katsotaan eduksi.

Asiakkuusjohtajalta odotetaan nykyaikaisten asiakkuudenhoidon ja myynnin työkalujen osaamista (esim. CRM). Aktiivinen ja tavoitteellinen ote uusasiakashankintaan auttaa menestymään työssä.

Tarjoamme

Saat hoidettavaksesi vastuullisen tehtävän yhdestä Suomen suurimmista tilitoimistoista. Tämän lisäksi tarjoamme sinulle asiakkuuksien hoitoon ja johtamiseen liittyvää koulutusta sekä hyvän tuen tehtävässä menestymiseen.

Yksi tärkeimmistä Rantalaisen tavoitteista on luoda avoin ja luotettava työympäristö, jossa työntekijän ajatuksilla ja ideoilla on aidosti merkitystä. Meidän prioriteettimme on, että työntekijä kokee olevansa tärkeä.

Kiinnostuitko?

Lisätietoa tehtävästä antaa Adeccon Business Manager Teemu Vuorinen, 040 061 0041 tai teemu.vuorinen@adeccogroup.com.

Ansioluettelon ja hakemuskirjeen palkkatoiveineen voit lähettää 8.12.2019 mennessä Adeccon nettisivuilla https://www.adecco.fi/fi-fi/avoimet-tyopaikat/ tunnisteella Asiakkuusjohtaja, Rantalainen.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot